Beauty

Zwarte oogschaduw Make-up Studio

Zwarte make-up wordt veel gebruikt bij alternatievelingen, maar echt goede zwarte oogschaduw is vaak lastig te vinden. Vaak vallen ze meer grijszwart uit dan echt zwart. Vandaag test ik twee verschillende soorten oogschaduw van het merk Make-up Studio.

Zwarte oogschaduw Make-up StudioIk mocht van de Eyeshadow Lumière collectie de kleur Black Onyx uittesten. Een zwarte oogschaduw met shimmer er in. Ook mocht ik van de Aquashadow collectie de kleur Black Metallic uitproberen. Een zwarte oogschaduw die je nat aan moet brengen.

Black Onyx Make-up StudioAls eerste probeerde ik Black Onyx uit. Wat een pigment! Ik had verwacht dat de glitters heel opvallen zouden zijn, maar je ziet ze heel lichtjes. Het is een fijne oogschaduw die makkelijk op te bouwen is. Hij is zowel droog als nat te gebruiken. Prijs: €16,90

Black Metallic Make-up StudioEn als 2e Black Metallic. Deze breng je nat aan. Ook hier is de kleur makkelijk te bouwen. Met deze zwart ben ik echt superblij, precies wat ik zocht! Prijs: €7,90

Deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop Visagie Pro, waar je ook andere merken kunt zoals Pupa. Het merk Make-up Studio is dan wel erg prijzig, maar zoals je kunt zien heb je dan wel goede kwaliteit. Het is dan ook een professioneel merk, doordat het jaren geleden is opgezet door een groep visagisten. De komende tijd kunnen jullie meer reviews van dit merk verwachten! 

Lots of love,
Floor Flawless

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Visagie Pro

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Zwarte oogschaduw Make-up Studio

  1. Ik ben over het algemeen niet zo van de zwarte oogschaduw ( dat had je denk wel verwacht haha ) maar ik vind zwarte smokey eyes wel vaak heel erg mooi en de eerste oogschaduw is pretty! <3 ik vind de glans/glitters er heel erg mooi in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.