Fashion

New In | Zwarte laarsjes met bordeaux rode gloed

Met de vele regen merkte ik eigenlijk dat ik niet zoveel waterdichte schoenen heb en het wel tijd was om weer een nieuw paar aan te schaffen. In de kerstvakantie moest ik voor nacontrole van groeihormoon naar het ziekenhuis in Rotterdam en daarna gingen we even de stad in. Uiteindelijk belandden we bij Bristol en na lang zoeken vond mijn moeder toch een geweldig paar laarsjes! Zwarte laarsjes met een bordeaux rode gloed!

Laarsjes Bristol

Ik vind ze echt super mooi, ik vind ze qua model een beetje weg hebben van Dr. Martens, maar ook weer niet. Ze zitten super fijn. En ik had mazzel want toen ik het kocht was dit in de aanbieding van de week! Hij was al afgeprijsd, maar uiteindelijk hoefde ik maar €25 te betalen!

Nu mijn schoenen stash langzaam begint te veranderen ten opzichte van 2015, begin ik al excited te worden om over een paar maand de 2016 versie op te nemen! Er zijn een aantal weg gegaan nadat ik de stash van 2015 opgenomen had, maar er zijn ook een paar nieuwe bij gekomen. Sommige vond ik niet meer mooi, pasten niet meer, of waren helemaal afgedragen. Voor wie de video in de zomer van 2015 gemist heeft, hier is hij nogmaals:

Wat vind jij van mijn nieuwe laarsjes?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “New In | Zwarte laarsjes met bordeaux rode gloed

  1. Gave laarsjes zeg! Ik wil nog een keer fake Dr. martens ergens vinden, ik had wel een paar die erop leken maar die heb ik nu al zo vaak gedragen en ik heb ze ook een beetje beschilderd voor mijn cosplay :’3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.