Fotografie

Zwart op zwart fotografie

Dat school weer begonnen is, betekent dat ik ook weer fotografielessen krijg. Afgelopen maandag hadden we de eerste les van het jaar en begonnen we met Zwart op zwart fotografie. We moesten een zwart voorwerp van huis meenemen. Normaal is het gebruikelijk om dan een witte achtergrond te gebruiken. Deze keer gingen we experimenteren met een zwart voorwerp op een zwarte achtergrond te fotograferen. Ik nam mijn make-up tasje en mijn zonnebril mee.

Ik vond de opdracht erg leuk. Het is een uitdaging om met zwarte achtergrond te werken als het voorwerp dezelfde kleur heeft. Je kunt er leuke dingen mee doen en ik heb dan ook een beetje geëxperimenteerd. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik hoop dat jullie de foto’s ook leuk vinden om te zien! Bij beide foto’s maakte ik gebruik van f/11   1/125sec en ISO 100

zwart op zwart fotografie

Zwart op zwart fotografie

 

Ik vind het trouwens ook wel fijn dat we tegenwoordig de fotografielessen op ochtend hebben. ‘s ochtends kan ik me het beste concentreren en dat vormde afgelopen jaar nog wel eens een probleem. Vorig schooljaar had ik het namelijk in de laatste uren van de dag waarin ik dus eigenlijk al veel te moe was. In ieder geval hoop ik dat ik de komende tijd door de goede focus ook vaker tevreden kan zijn over mijn foto’s, zodat ik ze met jullie kan blijven delen!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Zwart op zwart fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.