Persoonlijk

Ziek, Stage en Blog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een personal update schreef, dus inmiddels vond ik het wel weer eens tijd om even bij te kletsen.

large (5)

Ziek
Over het algemeen slaap ik de laatste tijd sowieso vrij slecht, maar de laatste dagen ben ik helaas ziek geworden. Nu heb ik natuurlijk ook een redelijk druk weekend achter de rug. Deels kwam het dus door CVS (Chronische Vermoeidheid Syndroom), maar daarnaast was ik ook een beetje koortsig en erg misselijk. Hierdoor ben ik maandag vervroegd naar huis gestuurd en ben ik vandaag en gisteren thuis gebleven.

Stage
Zoals jullie weten ben ik sinds 1,5 week op stage. Helaas loopt het naar mijn idee niet helemaal lekker, dus ben ik langs school gegaan voor een gesprek. Nu is het nog even afwachten hoe het opgelost gaat worden, maar verder ga ik hier niet zoveel over zeggen.

Blog
Ook hebben jullie vast al wel gemerkt dat het de laatste week iets rustiger is op mijn blog. Dit vanwege dat stage vrij veel energie van me eist en ik dus als ik eenmaal thuis ben veel te moe ben. Het is nog steeds een beetje puzzelen om in het weekend zoveel mogelijk vooruit te schrijven, maar ik hoop dat ik dit weer kan gaan doen. Ik vind het namelijk erg jammer dat ik nu zo weinig bezig en met wat ik super leuk vind om te doen! Ik ga sowieso proberen weer meer met fotografie te gaan doen, dus dat zien jullie vanzelf verschijnen!

In ieder geval hoop ik dat alles zo snel mogelijk weer goed komt en ik zal proberen weer wat meer afwisseling te brengen in mijn artikelen!

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged , ,

5 thoughts on “Ziek, Stage en Blog

  1. Beterschap! Wat voor stage heb je? Misschien is het een idee om dingen die je daar doet op je blog te zetten voor wat meer afwisseling. Ben je op je stage dus ook nog bezig met je blog! Licht alleen echt aan het soort stage wat je doet of dat mogelijk is natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.