Persoonlijk

”Zeg, hoe gaat het nou met je?”

“Zeg, hoe gaat het nou met je?” Deze vraag krijg ik de laatste tijd bijna dagelijks, sinds ik een paar noodkreten heb losgelaten. Het gaat redelijk goed moet ik zeggen. Ik heb het alleen erg druk. Hello stressvol leven… En dat zorgt bij mij voor regelmatige huilbuie,n waarbij ik eigenlijk niet eens weet waarom ik huil. Of ik maak weer eens van een mug een olifant. Mijn excuses gaan uit naar mijn o zo lieve vriendje op wie ik heb afgereageerd de afgelopen 2 weken.

Over een paar weken is het al zomervakantie, wat betekent dat ik nog stapels met opdrachten moet afronden voor school + ik moet een stageplek geregeld hebben voor na de zomervakantie *zucht dramatisch* Mijn probleem? Ik kan niet plannen. Hierdoor ben ik een beetje in paniek geraakt op zoek naar het overzicht. Het is zoveel! Toch weet ik dat ik nu niet mijn hoofd moet laten hangen, want ik laat me no way aan de kant zetten!

survive, sleep, and to do afbeelding

Braaf een to do list maken is nog niet zo’n probleem, maar tsja als je dat lijstje eenmaal hebt, waar moet je dan beginnen? Iets wat het meeste werk kost of juist iets kleins? En dat is dus het punt waar ik in paniek raak; ik weet niet waarmee ik moet beginnen. Heeft iemand tips hoe ik het aan zou kunnen pakken? 

Behalve in de stress zitten voor school heb ik ook een heleboel leuke dingen gedaan. Zo ben ik afgelopen woensdag afgereisd naar Amsterdam voor een evenement over bloggen, wat heel interessant was. Ook heb ik goed gebruik gemaakt van het mooie weer! Ik ben heel veel buiten geweest. Ondanks dat ik mijn camera steeds bij me had, heb ik geen foto’s gemaakt. *facepalm*

Ik hoop overigens weer dagelijks een artikel online te gooien. Mijn hoofd zit bomvol inspiratie, maar alle ideetjes lopen door elkaar heen en sommige stel ik steeds uit. Lijstjes maken dus, again. Ooit leer ik het wel en word ik een lijstjesfreak haha! Daarbij vind ik het een beetje suf als ik met tegenzin een bagger artikel ga zitten maken waar ik helemaal niet tevreden over ben. Ik doe het tenslotte omdat ik het leuk vind om te doen!

Nu heb ik wel weer genoeg gekletst en is het tijd om een to do list te maken voor mijn huiswerk, want ik zit het nu alweer uit te stellen *slaat zichzelf*

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding

Tagged ,

6 thoughts on “”Zeg, hoe gaat het nou met je?”

 1. Begin bij het begin, ik zou eerst wat kleins doen zodat je er een beetje inkomt en dan vervolgens steeds een stapje omhoog! Dan kom je een beetje in de ‘flow’.

 2. Ik zou gewoon beginnen met het eerste op je lijstje. Gewoon, niet over nadenken, doen. Als je dan een aantal opdrachten gedaan hebt kun je waarschijnlijk wel meer zien wat het meest haast heeft of wat niet. En die huilbuien heb ik ook een tijd gehad, sporten helpt heel erg voor afleiding! Succes in ieder geval. (:
  (Btw, heerlijke muzieksmaak.)

  1. Ik sport al een tijdje niet meer, omdat ik er niet meer aan toe kom en zelf work-outs doen ben ik nog niet aan begonnen haha! En dankjewel voor je compliment op mijn muzieksmaak ^^

 3. He getver, ik zit precies in hetzelfde schuitje. Spontane huilbuien. Niet weten waarom.
  Rot voelen maar het niet willen. Regelmatig ook de vraag hoe het met me gaat maar heb ergens het idee dat het ze niet eens boeit. Als ze dan eenmaal mijn verhaal weten hoor ik niks meer van ze. of juist overdreven vaak.
  Sterkte!!

 4. Als je het lijstje hebt gemaakt, neem dan het eerste punt, en werk dan zo naar onderen. Geen problemen met belangrijk en minder belangrijk! Neem de tijd, doe geen tig dingen tegelijk en als je hulp nodig hebt, moet je erom vragen! 🙂

  Succes. :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.