Lifestyle

Youtuber scheert haar haar af voor goede doelen

Deze week in mijn abonnementenlijst op YouTube zag ik het: Een youtuber scheert haar haar af voor goede doelen. Een maand geleden maakte de Britse youtuber Emma het bekend, dat ze geld op wilde halen voor vijf verschillende goede doelen. In ruil hiervoor zou zij iets weggeven waar ze veel waarde aan hecht, namelijk haar haar! Uiteindelijk is er £26001 opgehaald. Dat is echt een behoorlijk bedrag! Veel meer dan waar ze van te voren op had gerekend!

Op 10 augustus was het zover: Op het hoofdpodium van Summer In The City werd haar haar afgeschoren, het grootste gedeelte door haar vader en ook een beetje door haar beste vriend Luke. Ze werd op het podium bij gestaan door een groepje vrienden op dit emotionele moment.

Ik raad jullie aan om deze video van haar te bekijken:

 ”I feel like I’m shaving all of the bad things out of my life right now.” Ze was voor het scheren door een moeilijke tijd gegaan, dus voor haar voelt het ook een beetje als een schone lei. Ze is blij dat ze het heeft gedaan en hiermee steun heeft kunnen bieden aan vijf verschillende goede doelen.

Ik vind het tof van Emma dat ze dit heeft gedaan.Het is toch wel een grote stap om te zetten als je zoveel om je haar geeft. Ik zou het haar niet zo snel na doen! Ik vind Emma echt een geweldige youtuber en ik hoop dat ik haar ooit mag ontmoeten!

Wat vinden jullie ervan dat Emma dit heeft gedaan en zou je het zelf ook het lef hebben om het te doen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Youtuber scheert haar haar af voor goede doelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.