Lifestyle

Yoga met Alex (Woody) Woodrow

Alex Woodrow, beter bekend als Woody, is de bassist van Our Last Night. Naast het spelen van basgitaar is hij ook bewust bezig met zijn innerlijke zelf en gaat om met de stress tijdens het touren door middel van yoga.

Misschien herinner je je nog dat ik vorig jaar een artikel schreef over zijn Yoga Travels Calendar. De kalender waar bij elke maand een andere pose weergeven wordt in een ander land, zo ook in Amsterdam! Alex is me nog steeds erg dankbaar dat ik deze kalender van hem heb gekocht. Hij bedankte me daar nogmaals voor na het concert.

Naast zijn welbekende yogafoto’s op Instagram, heeft hij in juni een youtubekanaal aangemaakt! Op dit kanaal plaatst hij korte tutorials van yoga technieken. Eentje die voor mij persoonlijk een fijne tutorial was om zelf mee aan de slag te gaan, is zijn meest recente en die gaat over ademhalingstechnieken om angstaanvallen tegen te gaan.

Eentje die ik graag zou willen uitproberen, is zijn tutorial tegen rugpijn. Ik heb vrij snel last van mijn onderrug en mezelf een massage geven gaat moeilijk, dus misschien is de volgende video een oplossing voor mij!

Het zou leuk zijn als jullie een kijkje zouden nemen op zijn kanaal, want naast deze twee video’s staan er nog een aantal andere op. Klik hier om naar zijn kanaal te gaan!

Ik ben natuurlijk dol op de gehele band, maar mijn contact met Alex ervaar ik als bijzonder, iets intiems. Hij herkende mij uit al die mensen die in het publiek stonden tijdens het concert en dat zegt wel wat! De band leert namelijk zoveel mensen kennen doordat ze touren over de hele wereld en dat ik er dan tussen uit gepikt word vind ik erg speciaal!

Alex if you read this; I love you and I can’t wait to see you again! <3 

Hoe denk jij over yoga?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “Yoga met Alex (Woody) Woodrow

  1. Ik ben één keer naar zo’n yoga groepsles geweest, maar die vrouw die dat deed was zo gigantisch zweverig en had een hele vervelende stem, dat ik in één klap helemaal klaar was met yoga. Zonde eigenlijk en misschien moet ik het wel een tweede kans gaan geven. xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.