Persoonlijk

www.floorflawless.com is jarig!

1 year anniversary

Wauw, wat gaat de tijd toch snel! Vandaag bestaat deze website alweer 1 jaar! Een jaar geleden nam ik de onzekere stap om helemaal overnieuw te beginnen met een nieuwe blog, een schone lei. In het afgelopen jaar is er ontzettend veel gebeurd en ben ik zowel persoonlijk als met het bloggen enorm gegroeid.

Een paar cijfers op een rijtje: 
In het afgelopen jaar…
…plaatste ik 196 berichten en dit artikel is nummer 197
…kreeg ik 777 reacties
…behaalde ik 149 volgers op Bloglovin
…bezocht ik 2 evenementen georganiseerd voor bloggers
…organiseerde ik 1 evenement samen met andere bloggers voor onze bezoekers

Ik vind het onwijs tof om te zien dat zoveel mensen mijn blog leuk vinden, want maandelijks zit ik over de 1000 unieke bezoekers en het worden er steeds meer! Ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties die jullie telkens achter laten en dat jullie een kijkje komen nemen! Natuurlijk ga ik deze blogverjaardag met jullie vieren. Er komt binnenkort een winactie aan, dus hou mijn blog in de gaten!

Lots of love,
Floor Flawless

13 thoughts on “www.floorflawless.com is jarig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.