Fashion, Inspiratie

Wishlist Large

Large heeft de Lente catalogus inmiddels uitgebracht. Ook ik ontving hem op de deurmat en besloot een wishlist te maken met dingetjes die ik graag wil hebben. Ik heb zo’n 8 dingetjes uitgekozen, al wil ik wel meer hebben dan dat.

Large WishlistKetting €59,99
Tas €29,99
Creepers €54,99
Corset Top €34,99
Hot pants €49,99
Cupcake Cult T-shirt €19,99
Avenged Sevenfold Hoodie €49,99
Broek €39,99

Hoewel ik regelmatig rondsnuffel op webshops als Large, bestel ik er zelden. Zoals ik al meerdere keren heb aangegeven, probeer ik te sparen en doe alleen zo nu en dan wat kleine aankoopjes. Toch kijk ik er naar uit weer eens wat bij Large te bestellen, aangezien het alweer een tijdje geleden is! Ik wil namelijk heel erg graag creepers hebben, dus ik zit er aan te denken deze binnenkort te gaan bestellen bij Large.

Bestel jij wel eens bij Large?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

7 thoughts on “Wishlist Large

  1. Je kunt voor creepers wel even kijken op warehouse365.nl, geen verzendkosten, binnen 2 dagen in huis en het scheelt ook nogal wat in prijs, daar heb ik mn creepers ook vandaan, prima kwaliteit!

  2. Die broek rechts onderin is zo leuk! Ik heb zelf best veel besteld op large en veel van mijn spulletjes zijn dan ook al bestempeld met een large stikker. Ze hebben altijd zulke leuke dingen en de lente catalogus is echt waaw! Ik ga alleen altijd eerst op zoek naar andere site’s naar het zelfde product, omdat het daar vaak goedkoper is. xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.