Boeken

WIN! Zij Die Hoort van Patty van Delft + goodies

De boekenweek voor jongeren is inmiddels voorbij en dit wilde ik graag feestelijk afsluiten. Zoals de meesten inmiddels wel weten, ben ik dit jaar Celtica VIPster. Een van de auteurs die bij deze uitgeverij aangesloten zit is Patty van Delft. Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar haar boeken, vooral omdat het eerste deel ineens compleet uitverkocht was en het een paar weken zou duren voor die weer beschikbaar was! Het vierde deel van de Drägan Duma serie is inmiddels al een tijdje uit, maar als je het eerste deel nog niet gelezen hebt, heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk een exemplaar van deel 1: Zij Die Hoort, weggeven aan een van jullie! En dat is nog niet alles, je krijgt er namelijk ook een boekenlegger bij, een boekige ketting en een leuke ansichtkaart!

Wat MOET je doen
-Laat in een reactie achter hoe jouw draak eruit zou zien en wat voor naam je hem/haar zou geven.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. De winnaar wordt benaderd via de mail.

Wat mag je doen voor extra kans?
Volg mijn blog via Bloglovin (+1)
Volg mij op Facebook en deel het bericht over de winactie (staat gepind op mijn profiel) (+1)
Volg mij op Twitter en retweet de tweet over de winactie (staat gepind op mijn profiel) (+1)
Volg mij op Instagram (+1)
Abonneer op Tussen de Boeken (+1)
Abonneer op Floor Flawless (+1)
Voeg mij toe op Goodreads (+1)

Laat het natuurlijk ook even in je reactie weten als je gebruik hebt gemaakt van de extra kansen!

De winactie loopt tot en met zaterdag 6 oktober 23:59. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar ontvangt op zondag 7 oktober een mailtje. Mocht ik binnen 48 uur geen reactie krijgen, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen! 

Heel veel succes allemaal!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

12 thoughts on “WIN! Zij Die Hoort van Patty van Delft + goodies

 1. Wat een leuke actie, ik doe mee! Volg je nu op Facebook, Instagram, Goodreads en je blog!!
  Mijn mooie draak heet Libby, ze is mooi groen met een paarse gloed, hier haar verhaal want ze is mijn mascotte.

  In een land hier ver vandaan zit Moeder Draak op haar eieren. Ineens hoort ze een kraak en als ze kijkt, ziet ze dat de eieren uitkomen. Eén kleintje valt op door haar vreselijk luide schreeuwen en paniekerige blik. Moeder Draak krijgt haar maar niet stil en wordt er wanhopig van. In het land van de drakenridders daar vlakbij gaat dit ook niet onopgemerkt. Wat een gekerm komt er toch al dagen van de Drakenrots. Ridder Jordian besluit poolshoogte te gaan nemen, beklimt de Drakenrots en betreedt moedig het drakenhol. Moeder Draak ligt er maar lusteloos en uitgeput bij. Ze probeert de ridder niet eens uit haar hol te weren. Zacht pratend tegen Moeder Draak, verwachtend dat ze toch wel tegen zal gaan sputteren, benadert hij het nest en pakt het kleintje op. Het kermen houdt niet op. Jordian besluit haar mee naar buiten te nemen en het werkt! Het kermen houdt op en het kleintje kijkt nieuwsgierig rond. Ineens steekt een inmiddels onrustig geworden Moeder Draak haar hoofd uit het drakenhol. Ze kijkt heel verbaasd als ze ziet dat haar kleintje in orde is, maar wel gestopt is met kermen. Jordian besluit haar weer terug te zetten in het nest, maar zodra hij één stap in het drakenhol zet, begint het kermen weer. Zo komen ze erachter dat het kleintje claustrofobie heeft. Daarom kan ze niet in het drakenhol blijven en Jordian neemt haar mee om voor haar te zorgen. Op hun reis naar het ridderdorp komen ze ineens een vreemd persoon tegen. Iemand met een enorme rugzak, wandelschoenen en een raar soort apparaat in haar handen waar ze achteraan schijnt te lopen. De ridder is op zijn hoede, maar het kleine draakje is heel nieuwsgierig en wil dichterbij kijken. Dan besluit Jordian haar toch aan te spreken: “Hey, wat doe je daar?” De vrouw kijkt geschrokken op. “Geocachen”, zegt ze. “Geo..wat?”, herhaalt hij. De vrouw begint te vertellen en het draakje kijkt haar geïnteresseerd aan. “Oh,” zegt Jordian “dus je bent veel buiten aan het wandelen en schatten aan het zoeken?” “Ja precies”, zegt de vrouw. “Is dat niet eenzaam dan?”, vraagt hij zich af. De vrouw vertelt dat er veel meer mensen aan geocaching doen, maar dat ze wel een reismaatje kan gebruiken. Ze besluit haar verhaal met: “Mag ik trouwens het draakje aaien?” Jordian ziet dat de vrouw en het draakje het heel goed met elkaar kunnen vinden en dan krijgt hij een idee. “Dit draakje heeft een probleem. Ze heeft claustrofobie en kan daarom niet meer bij Moeder Draak in het nest in het drakenhol blijven. Ze vindt het heerlijk buiten! Wil jij niet voor haar zorgen?” De vrouw kijkt bedenkelijk. Zou ze voor een draakje kunnen zorgen? Ze ziet er wel heel lief uit en ze kan haar toch niet zomaar aan haar lot overlaten. “Ja,” zegt ze, “ik zorg graag voor het draakje en wil graag veel avonturen met haar beleven!” De vrouw neemt het draakje over van de ridder. “Zorg goed voor haar!”, zegt hij. “Dat zal ik zeker doen!”, zegt de vrouw. “Ik heet trouwens Japol en ik noem het draakje Libby. Dan kun je ons nog eens op komen zoeken als je wilt.” De ridder neemt afscheid van het draakje en Japol en wenst ze nog ontzettend veel geocacheplezier samen!

 2. Mijn draakje is niet monsterachtig groot, ze is zilver van kleur maar met een paarse gloed.
  Haar naam is Kaiya en ze zweeft al jaren rond in mijn dromen.
  Ik was dit vergeten te plaatsen, ik denk dat ik je volg op goodreads en Instagram heb het bericht op Facebook geliked en gedeeld en nu duimen maar .

 3. geweldige actie.

  mijn draakje heet Yutha. ze is rood/zwart en haar tweeling zusje (zelfde ei. genaamt Yara) is blauw/zwart.
  zover ik weet ben ik de enige man die een vrouwlijke draakje heeft. (in de wereld van draga duma).

  heb alles gelkked gedeeld ect.

 4. Ik loot graag mee Alle extra acties gedaan behalve Twitter dat heb ik niet. Mijn draak zou zachtblauw zijn met glanzende schubben die zilverachtig zijn in het zonlicht en een ivoren hoorntje op zijn hoofd. Lila ogen die je lief aankijken en ze heet Liliannah.

 5. Mijn draak zou zwart zijn met een zilveren gloed in de zon, vel blauwe ogen die je aanstaren en vragen om aandacht, groot geschubd en stekels in de nek tot aan de rug waar je je perfect aan vast kunt houden en tussen kunt zitten. Vleugels zo groot als het lichaam, dik en sterk, zo krachtig dat hij met 1 vleugelslag een huis omver blaast. Hij zou oppermachtig zijn. Sterker dan elke draak, slimmer, trouwer en vooral lief. Ik zou op Rhee alles aankunnen.

  Ik volg je via insta, youtube en facebook. De andere dingen heb ik namelijk niet.

 6. Wat gaaf!! Ik doe zeker mee! Ik heb ook alle extra’s gedaan. Het meeste volg ik al heel lang. Mijn youtubenaam is Vleer7girl.

  Ik stel me al vaker voor hoe mijn draak er uit zou zien en zou heten. Ze is groot en zwart. Ze ziet er angstaanjagend uit, maar voor mij is ze heel lief. Ze heeft een paarse/roze gloed over haar lichaam, met name aan de onderkant. En ze heeft grote vleugels en een grote staart. Haar naam is Yondu. Daarnaast kan ze gevaarlijk en dodelijk lichtblauwe lava spuwen. En ze draagt aan een zwarte ketting een donkerroze edelsteen in de vorm van een ruitje.

 7. Sowieso geen schattige draak, maar één waar mensen echt bang voor zouden zijn en die naar mij toe natuurlijk heel lief is. Zwart, met metallic paarse schubben die je dus alleen ziet wanneer de zon weerkaatst. Een stekelige staart en glimmende paars/zilveren ogen met een pupil waar vuur in smeult. Qua naam vind ik het wat lastiger haha, maar waarschijnlijk noem ik hem Myrolass.

 8. Leuke actie. Mijn draak zou een knuffel draak zijn. Beetje toothless achtig. Lief, betrouwbaar maar wel met een eigen wil. Zwart, met mooie bruine ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.