Lifestyle

WIN: Kleurboek voor volwassenen van Denksport!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleuren voor volwassenen is de laatste jaren weer helemaal hip. Overal doken de kleurboeken voor volwassenen op en daarom kon Denksport natuurlijk niet achterblijven. Hoewel Denksport met name bekend is om de puzzelboekjes, vergt kleuren ook enig denkwerk; Welke kleuren je gaat gebruiken, welk vlak welke kleur krijgt etc.

Toch heeft Denksport er een eigen draai eraan gegeven, vergeleken met eerdere kleurboeken die ik tegen ben gekomen. Naast de gewone platen, zitten er tussendoor ook kleurplaten die je op nummer moet kleuren. Al van kleins af aan vond ik kleuren op nummer super leuk, dus ik was blij verrast toen ik het in mijn ontvangen exemplaar tegen kwam. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe kleurboek.

Omdat ik zo blij ben met mijn exemplaar, mag ik een exemplaar weggeven aan 1 van jullie!

Hoe maak je kans?
– Like Floor Flawless Official en deel het bericht over de winactie openbaar
– Plaats een reactie onder dit bericht dat je mee doet
– Vul een geldig e-mailadres in, in het daarvoor bestemde vakje
– Indien je extra kansen hebt gebruikt; vertel wat je hebt gedaan om mee te doen

Extra kansen
– Volg mij op Twitter (+1)
– Retweet de tweet van de winactie (+1)
– Volg mij op Instagram (+1)
– Abonneer op mijn YouTube kanaal (+2)

Deze winactie is open voor Nederland en België. Meedoen kan tot en met maandag 16 april 23:59 uur. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar ontvangt een mailtje van mij, dus zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je kan bereiken. Na 48 uur geen reactie, kies ik een andere winnaar. 

Naast dit exemplaar zijn er nog een hoop andere bij gekomen in de tussentijd. Wil je de gehele collectie bekijken, neem dan een kijkje op de website van Denksport.

Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

Lots of love,
Floor Flawless

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Denksport

Tagged , , ,

17 thoughts on “WIN: Kleurboek voor volwassenen van Denksport!

 1. Leuke actie, ik vind kleuren zo ontspannend.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter,Youtube en nu ook Instagram.

 2. Ik doe graag mee voor dit prachtige kleurboek 😀 en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)

  groetjes Linda

 3. Wat een mooi kleurboek van Denksport. Doe graag op de ouderwetse manier mee. Helaas voor mij , geen extra kansen. Niet iedereen wil en kan aan sociaal media mee doen. Beetje privé wil ik toch wel behouden.
  Hoewel ik pinterest heb Nagro. Is dat wat? Telt dat mee?
  Wauw… 2 punten.

  Succes allemaal en succes voor Floor Flawless om alles na te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.