Lifestyle, Video's

Win: Hello Kitty Pakket!

Zoals beloofd heb ik weer een verjaardagswinactie voor jullie. Ik geef een Hello Kitty pakket weg! Normaliter organiseer ik het via mijn blog, maar deze keer heb ik besloten het via mijn YouTube kanaal te doen! Ik had dat in al die jaren dat ik mijn kanaal heb nog nooit gedaan, dus eens moest de eerste keer zijn. Check de video om te weten wat er in het pakket zit en hoe je mee kunt doen!

 

Nog even duidelijk op een rijtje:
-Abonneer op mijn kanaal en geef deze video een like
-Laat onder de video een reactie achter met wat jij verzamelt en wat voor video ik eens op moet nemen.

Meedoen kan tot en met 23 maart en over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar krijgt een privéberichtje via YouTube.

Succes allemaal!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “Win: Hello Kitty Pakket!

  1. Omg, ik doe zeker mee! 😀 Ik heb zojuist een reactie achter gelaten onder mijn naam: vleer7girl. Ik heb twee YouTube accounts, maar deze gebruik ik het meest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.