Beauty

What’s in my make-up bag

Samen met mijn beste vriendinnetje Liesjaa zat ik een beetje te babbelen over leuke onderwerpen voor mijn blog. Aangezien ik al een tijdje niks meer met make-up had gedaan, stelde ze voor om een What’s in my make-up bag artikel te maken. Leuk idee! Vandaag geef ik jullie dus een kijkje in mijn tasje met dagelijkse make-up.

IMG_8437

Dit is hem dan, mijn make-uptasje met mijn dagelijkse make-up. Lekker compact! Hij past alleen niet dicht met mijn poeder er bij in, dus die neem ik meestal los mee in mijn toilettas.

Als je wil weten wat er allemaal in het tasje zit, klik dan op lees meer!

IMG_8446

Dit zit er allemaal in:
Essence Get Big Lashes Volume Boost mascara
Saffron gel eyeliner
Catrice puntenslijper
Essence Stay Natural concealer in de kleur 03 soft nude
Yves Rocher poederkwast
Essence Smokey Eyes set in de kleur 01 So What?!
Catrice Skin Finish compact powder in de kleur 020 natural beige
Essence I <3 Stage eyeshadow base
Fogan Cosmetics oogpotlood
Essence crease kwast
Hema oogschaduw kwast

Tot mijn grote schrik zie ik nu dat mijn eyeliner kwastje niet op de foto staat en die nog doodleuk in het tasje zat haha! Aan de andere kant ziet er toch al niet zo mooi meer uit, dus is het ook weer niet zo erg. Het is gewoon een standaard kwastje die bij de gel eyeliner zat, niks bijzonders dus. Zoals je kunt zien is de inhoud van mijn make-uptasje heel budgetproof. Zo lang het product zijn werk doet, vind ik het prima!

Ook kom ik nu tot de conclusie waarom ik zo vaak blush vergeet; Ik heb het er niet bij liggen. Ik heb wel een bakje op mijn nachtkastje staan met kwasten die ik veel gebruik bij uitgebreidere looks en foundation en blush, maar ik vond het handiger om het tasje in de badkamer te zetten , zodat mijn make-up zo ingepakt is als ik ergens ga logeren. Bovendien neemt het ook veel minder ruimte in op de wastafel dan zo’n grote plastic bak! Misschien moet ik de blush er toch maar bij gaan leggen haha!

Welke make-up producten zitten er in jouw dagelijkse bakje/tasje?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “What’s in my make-up bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.