Lifestyle

What’s In My Bag

Een What’s In My Bag video stond al een tijdje in de planning. De inhoud van ieder’s tas is weer anders, zo ook de mijne. Ik heb er nu eindelijk een video van gemaakt, omdat ik mijn tas eens grondig wilde uitpluizen voor ik op stage ging. Ben je benieuwd wat er allemaal zin zit? Kijk dan deze video!

Ook wil ik jullie vragen of jullie willen stemmen op de foto van (mijn voormalige dansgenoot) Kayleigh die ze heeft ingestuurd voor een fotowedstrijd! Ze stond eerst bovenaan en is helaas terug gezakt naar de 2e plaats. Daarom hoop ik dat jullie haar een handje willen helpen haar weer op nummer 1 te krijgen. Klik hier om op haar te stemmen! (om te stemmen moet je op de vind ik leuk Facebook button klikken onder de foto)

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “What’s In My Bag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.