Lifestyle

Welk schoenen- en interieurtype ben jij?

Welk meisje houdt nou niet van schoenen? Ik ben er in ieder geval dol op en ik heb zoals jullie misschien wel weten een behoorlijk aantal schoenen. Al moet ik zeggen dat er wel het een en ander is veranderd in mijn stash ten opzichte van vorig jaar. Op dit moment vind ik de manier waarop ik ze heb opgeborgen niet zo mooi en fijn, dus ik was eigenlijk wel opzoek naar inspiratie voor als we gaan verhuizen. Daarbij ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe leuke schoenen!

westwing meets zalando lounge

Westwing en Zalando Lounge hebben hier de perfecte oplossing voor: De komende 4 dagen kun je een quiz invullen om uit te zoeken welk schoenentype jij bent en wat voor interieur daar bij past. Als je de quiz hebt gedaan kun je gelijk doorklikken naar de sale items die passen bij jouw stijl, zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken! En dat niet alleen, als je je aanmeldt voor het facebookevenement Sale Special – Westwing meets Zalando Lounge, krijg je tijdens het eerste uur (18:00-19:00uur) 10% korting met de code: WELOVESHOES! 

Ikzelf vulde de quiz ook in en daar kwam de moderne stijl uit. Klopt op zich wel, al houd ik ook van vintage en Victoriaans. In ieder geval kan ik genoeg inspiratie op doen en ga ik zeker even rondsnuffelen tussen de sale items!

Doe zelf ook de quiz Westwing meets Zalando Lounge, of ga direct door naar de sale.

Westwing meets Zalando Lounge

Welk schoenen- en interieurtype ben jij?

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Westwing

6 thoughts on “Welk schoenen- en interieurtype ben jij?

  1. Haha, ik vulde de quiz ook in maar ben het echt helemaal niet eens met mijn uitslag. Ik kreeg ook modern, maar ik ben juist fan van vintage, nerdy en tweedehands spulletjes in huis. Wel grappig om in te vullen 🙂

  2. Denk niet dat de test bij mij klopt xD
    Ik krijg er Boho uit, maar dat is zo niet mijn stijl. Over schoenen gesproken… Ik was vandaag de schuur aan het opruimen en kwam nog schoenendozen tegen… Mét schoenen erin, haha oops die was ik helemaal vergeten :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.