Persoonlijk, Video's

Weekvlog #4 De eerste stageweek!

Een nieuwe week is een nieuwe weekvlog. Afgelopen week had ik mijn eerste volle stageweek. Ik merkte daardoor wel dat ik het lastig vond om te vloggen. Het is allemaal weer even wennen. Hopelijk verandert dat in de komende weken!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “Weekvlog #4 De eerste stageweek!

  1. Ik vind het altijd wel leuk om je vlogs te zien, wat je doet in je dagelijks leven. Die Hello Kitty petten zijn awesome die ik ergens op de achtergrond zag ­čśŤ En stomme/gekke vraag: Wat bedoel je precies met audio apart opnemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.