Lifestyle

You Wear A Crown, But You’re No King

Blessthefall luister ik al een behoorlijke tijd en heb er sinds een half jaar ook een tanktop van. Het nummer wat ik momenteel het meest luister van deze band is You Wear A Crown, But You’re No King. Dit komt omdat deze op mijn mobiel staat. Aangezien ik dit nummer de laatste tijd vaak luister, wilde ik hem met jullie delen!

Vandaag zal ik me bezig gaan houden met mijn huiswerk, omdat ik me eindelijk fit genoeg voel. Aanstaande vrijdag heb ik namelijk een presentatie over mijn stage. Eigenlijk moest die presentatie gisteren, maar ik heb uitstel gekregen doordat ik 2 weken nauwelijks wat heb kunnen doen. Nu nog hopen dat het vandaag allemaal een beetje lukt, maar ik ga het in ieder geval proberen!

Wat vind jij van dit nummer?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “You Wear A Crown, But You’re No King

  1. OMFGGGG i LOVE that song
    ik luister die ook like elke dag kan niet qwachten tot ik ze live ga zien :33333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.