Lifestyle, Persoonlijk

Wat ik meeneem naar een eendaags festival

Vandaag is het weer tijd voor CityRock Leeuwarden en morgen voor Metalfestival Into The Grave. Een grote tas meenemen naar een eendaags festival is niet zo praktisch, je hebt daar immers geen garderobe om je tas achter te laten. Vandaag laat ik zien wat ik bij me heb als ik naar een festival ga.

Festival essentials

Ik neem een kleine schoudertas mee met daarin:
Zonnebrand crème Het is belangrijk om je goed in te smeren met zonnig weer
Poncho Je weet maar nooit of het gaat regenen (gebeurde vorig jaar) en paraplu’s zijn niet toegestaan
Kaartenhouder met pasjes ID-kaart, zorgpas, altijd verstandig om dat soort dingen bij je te hebben
Portemonnee Je wilt natuurlijk wel wat te eten en drinken kunnen kopen. Ook bandmerch is er volop aanwezig
Visitekaartjes Je weet nooit wanneer je het nodig hebt
Inklapbaar borsteltje met spiegeltje binnen in Die heb ik voornamelijk mee voor het spiegeltje ”Zit mijn make-up nog goed?”
Zonnebril The sun is shining! Al weet ik dat mijn zonnebril niet samen gaat met headbangen haha!
Doosje met medicatie (voor noodgevallen) Als hartpatiënt heb ik altijd medicatie bij me voor het geval ik weer last krijg van een te hoge hartslag

Het zijn alleen praktische dingen die in de tas gaan en het past precies. Het zit daardoor niet te veel in de weg en je hebt er bijna geen last van. Overigens knoop ik een vest om mijn middel voor als het ‘s avonds kouder wordt.

Veel headbang plezier en vergeet natuurlijk niet je ticket mee te nemen! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

8 thoughts on “Wat ik meeneem naar een eendaags festival

  1. Ik hoop echt dat ze toffe bandmerch hebben van Sepultura of Obituary. En anders een Into The Grave shirt. Ook altijd leuk! Zelf neem ik nooit zoveel mee. Voor dag alleen porto, phone en een goed humeur 😀 Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.