Persoonlijk

Wat ik in de zomervakantie heb gedaan

libelle

Eigenlijk ben ik tijdens deze vakantie erg stilletjes geweest qua vertellen wat ik allemaal heb uitgespookt. Daarom ga ik nu maar eens vertellen wat ik in de zomervakantie heb gedaan.

Het begon allemaal niet zo lekker. In het begin van de vakantie was ik ziek. Dit kwam onder andere door het stressen in de laatste schoolweken met hele dagen huiswerk. Ook viel Jera On Air mij ontzettend zwaar, hoe leuk het ook was. Twee dagen na Jera On Air werd ik ziek. Dat was eigenlijk in mijn laatste schoolweek, met allemaal activiteiten, maar mijn lichaam was op dat moment op. Na twee weken uitgerust te hebben, krabbelde ik weer overeind en was het tijd om mijn kamer weer eens grondig schoon te maken. Dat voelde erg goed. Alles weer lekker fris en de spullen aan kant. (Eigenlijk is het er alweer tijd voor maar dat ter zijde). Ook kwam de break-up met Dylan, waar ik in eerste instantie van schrok, hoewel ik het aan de andere kant ook wel weer zag aankomen. In de weken erna besloot ik lekker te chillen en van het weer te genieten. Dit hield in dat ik met meerdere mensen afsprak waaronder Casper.

Samen met een nicht van mij ging ik naar het laatste Eagles Summer Event op Texel. Ik verbleef daar 1 nacht. Ik was gevraagd om daar te filmen en dat heb ik gedaan. Daarna ging ik met mijn moeder een paar dagen naar Zaandam. We verbleven net als vorig jaar weer in mijn zus haar huis, om gewoon even uit eigen omgeving weg te zijn. Ik besloot eindelijk weer eens af te spreken met Maurits, waarmee ik regelmatig afsprak toen ik tijdelijk in Zaandam woonde vanwege mijn stage in Amsterdam.

Tijdens het weekend bij Casper kreeg ik contact met Joey, dus ook met Joey sprak ik af. Dit deden we vervolgens nogmaals en bij de derde keer gingen we samen naar Into The Grave. Ja, als ik zo terug kijk was Into The Grave toch wel het hoogtepunt van deze vakantie. Jera On Air was nog net voor mijn vakantie, dus dat telt niet mee. Joey en ik merkten dat we stapelgek zijn op elkaar, dus na Into The Grave was het allemaal wel duidelijk hoe het zat. Voor Into The Grave was in het dorp waar ik woon feestweek en zou ik op de markt staan samen met mijn oom, maar helaas ging dit niet door. Wel ben ik twee dagen later nog even naar de jaarmarkt geweest, maar kwam met lege handen thuis. Wel hebben mijn moeder en ik nog bij mijn oom gelogeerd en heb ik de beauty stash van mijn tante (die 2 jaar geleden is overleden) maar eens uitgezocht. Ook moest ik nog voor de laatste keer naar therapie, waar ik ook een artikel over heb geschreven.

Afgelopen dinsdag ging ik samen met mijn zus en haar dochter shoppen in Groningen. Ik kan alvast verklappen dat er een Primark shoplog aan komt! Komend weekend heb ik nog twee verjaardagen en ben ik het hele weekend bij Joey. Dan is eigenlijk de vakantie alweer voorbij. Of nou ja, als ik het goed begrepen heb, ben ik maandag en dinsdag nog vrij! Voor mijn gevoel heb ik helemaal niet zoveel gedaan, maar uiteindelijk is het toch nog aardig wat. De vakantie is voorbij gevlogen en ik had met veel meer mensen af willen spreken, maar helaas. Ik ga beginnen aan het laatste jaar van mijn opleiding. Ik vind het allemaal wel een beetje spannend hoor! Hopelijk gaat alles goed en word ik niet weer zo’n stresskip.

Hoe was jouw vakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “Wat ik in de zomervakantie heb gedaan

  1. Klinkt toch als een leuke vakantie, lekker wat festivals en een beetje afspreken met mensen 🙂 Ik heb eigenlijk nog niet zo veel vakantie gehad, maar tussen het werk door heb ik ook zulke dingen gedaan. En een beetje museums bezoeken, veel lezen en de natuur in. Succes met het laatste jaar van je opleiding!

    1. Ik heb wel minder boeken gelezen dan ik had gehoopt jammer genoeg haha! Hopelijk komt het nu weer een beetje terug nu ik weer moet reizen voor school :p En dankjewel voor het succes wensen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.