Persoonlijk, Video's

Wat houdt mij momenteel bezig?

De laatste tijd was het erg rustig op zowel mijn blog als youtubekanaal. Ik zit namelijk niet zo lekker in mijn vel doordat het verwerken van de dood van mijn vader nu pas in principe is begonnen. Daarnaast heb ik het erg druk met school en ben ik begonnen met sporten.

Lots of love,
Floor Flawless

2 thoughts on “Wat houdt mij momenteel bezig?

  1. Lieve Lieve Floor.
    Meer als een knuffel kan ik je niet geven, ook al ken ik je niet.
    Mijn moeder is ook overleden en ik herken je gevoel,
    Laat het er zijn en laat het toe.
    en je hebt er bij deze een volger bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.