Persoonlijk

Wat er gaat veranderen in 2016

De populairste tags voor deze afbeelding zijn: diy, inspo, change, create en make

In de vlog van afgelopen maandag had ik het al verteld dat er het een en ander gaat veranderen op mijn blog en YouTube kanaal in 2016. Maar omdat niet iedereen die mijn blog volgt ook mijn video’s kijkt, wil ik het in dit artikel nogmaals gaan benoemen. 

Blog
Zoals je de afgelopen maanden misschien wel gemerkt hebt, ben ik me voornamelijk bezig gaan houden met persoonlijke artikelen. Dit wil ik voort gaan zetten in het komende jaar, omdat ik gemerkt heb dat ik deze artikelen erg leuk vind om te schrijven en dat jullie ze leuk vinden om te lezen! Natuurlijk komt er daarnaast af en toe een review van een product voorbij of een recensie van een boek, maar ik wil proberen dat op een creatievere manier uit te werken.

YouTube kanaal
Ook op mijn YouTube kanaal gaat er wat veranderen. Ik ga namelijk proberen 2x in de week te uploaden! Op maandag en op vrijdag verschijnt er een video op mijn kanaal. Ook wil ik weer wat vaker met mijn camera de deur uit. Dit kan geregeld worden als ik een sd kaartje heb gekocht voor mijn vlogcamera.

Ik heb zin in het komende jaar en ben benieuwd wat 2016 mij allemaal zal brengen! Afgelopen jaar had ups en downs en ik hoop dat alles in 2016 weer wat beter zal gaan.

Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling en een gelukkig 2016! 

Lots of love,
Floor Flawless

bron foto

Tagged

5 thoughts on “Wat er gaat veranderen in 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.