Persoonlijk

Wat december voor mij in petto heeft

Het is alweer december, wat betekent dat het alweer de laatste maand van 2015 is. Aan de ene kant heb ik het gevoel alsof er heel veel is gebeurd in het afgelopen jaar, aan de andere kant voelt het ook weer niet zo. Vooral na het overlijden van mijn vader lijkt het een beetje alsof de tijd stil is blijven staan. Ik doe heus wel af en toe leuke dingen, maar ik ben de laatste tijd zo snel vergeten wat ik wanneer heb gedaan en dat is erg frustrerend.

Pepernoten

De maand december staat altijd in het teken van feestdagen. Voor ons wordt het dit jaar natuurlijk een beetje gek; voor het eerst zonder papa. We weten dan ook nog niet zo goed hoe we de feestdagen in gaan vullen. In ieder geval vieren we sinterklaas. We hebben lootjes getrokken bij mijn zus thuis. Ik geloof dat het haar dochter was die met het idee aan kwam zetten. Gelukkig ben ik al bijna klaar met de cadeautjes, maar dan moet ik nog een suprise en gedicht in elkaar flansen. Hoe de kerstdagen eruit komen te zien weet ik nog niet.

Wat ook deze maand op de planning staat is het concert van Arch Enemy. Wie mij een beetje kent weet dat de vocaliste Alissa White-Gluz mijn girlcrush is en dat ik haar al geweldig vond toen ze nog in de band The Agonist zat. Het is iets meer dan 4 jaar geleden dat ik kennismaakte met The Agonist en ik was opslag verliefd op Alissa haha. Ik ben dan ook heel blij dat ik haar na al die jaren eindelijk live ga zien!

Op stage gaat alles nog steeds z’n gangetje en ik weet in ieder geval dat er iemand van school langs zal komen wat deze maand waarschijnlijk gaat gebeuren. Gisteren had ik terugkomdag op school en moest ik een presentatie houden over mijn stage voor de tweede jaars. De presentatie verliep niet helemaal soepel, maar dat had ook te maken met dat ik me nog steeds niet helemaal goed voelde. Wel merk ik dat ik begin op te knappen en dat de heftigste dagen wat het ziek zijn betreft voorbij zijn.

Vier jij Sinterklaas? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

12 thoughts on “Wat december voor mij in petto heeft

  1. Wij vieren alleen kerst! Cadeautjes liggen al onder de boom. Maar omdat mn zusje uit t niets t contact heeft verbroken wordt het ook een moeilijke kerst denk ik.

  2. Heel veel sterkte deze maand. Ik kan me voorstellen dat het een beladen maand gaat worden voor jullie als gezien. Heel knap dat jullie het eerste feest in ieder geval al doorzetten.

  3. Ik kan me voorstellen dat het heel raar zal voelen zo zonder je vader, dus ik hoop dat je toch een beetje fijne feestdagen zult hebben! Ik zelf vier nog sinterklaas, dus dat is leuk, maar ik heb vooral heel veel zin in kerst! Ik hou heel erg van de kerst periode!

  4. Arch Enemy word tof! Sinterklaas hadden wij wel in de planning staan. Maar of het door gaat? En anders vieren we het klein. Kerst gaan we wel groot vieren met fam. Enorm veel zin in ook!

  5. Fijn dat de heftigste dagen over zijn. Heel veel plezier bij het concert, heel cool zo een vooruitzicht.

    Zaterdag zal hier waarschijnlijk een grote zak met cadeaus voor de deur staan. We vieren Sinterklaas alleen voor de kids hier 😉

  6. Veel plezier tijdens het concert, lijkt me leuk om ze eens live te zien. Wij vieren dit jaar geen sinterklaas maar we doen gewoon visite en maken het gezellig. Jullie veel sterkte tijdens de feestdagen en probeer er een beetje van te genieten. Groetjes, Annelies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.