Lifestyle, Persoonlijk

Dit was zomer 2014

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar met de vele regen van de laatste tijd lijkt het al een beetje herfst te worden. Om de moed erin te houden ga ik vandaag terugblikken: Dit was zomer 2014.

Mijn vakantie begon niet al te goed gestemd met het feit dat ik hals over de kop een nieuwe mobiel moet kopen. Ik werd die bewuste ochtend wakker en wilde op mijn mobiel kijken, maar hij deed helemaal niks meer. Uiteindelijk heb ik een Samsung Trend Lite gekocht in de kleur Flamingo Red en ik ben er nog steeds blij mee. Klik hier om het drama nog eens na te lezen!

IMG_6034De volgende dag was een stuk leuker, want ik ging naar een bloggersmeeting in Utrecht! Jammer genoeg staat niet iedereen op de foto, maar we hielden een erg gezellige picknick met z’n allen. Klik hier voor het verslag!

9264_773978075985726_2198417218484833267_nOok zag ik in diezelfde week mijn beste vriendinnetje Liesjaa weer. We gingen die dag lekker shoppen en samen video’s opnemen. Aan het einde van de dag zijn we uiteten gegaan. Klik hier voor de shoplog van die dag.

IMG_0005_PhotoshoppedEen fotoshoot stond al een tijdje op de planning en afgelopen zomer was het dan eindelijk zover! Ik vond het erg leuk om te doen, al was het die dag heel erg warm en moest ik voor de shoot volledig in het zwart en daarbij een skinny jeans.. Gelukkig heb ik het overleefd haha! Klik hier om de andere foto’s ook te zien!

IMG_7401Ik ging met mijn moeder een dagje naar Madurodam, wat erg gezellig was. Ik was er nog nooit geweest en voor haar was het al heel lang geleden. De dag sloten we op de terugweg af met een etentje in Zwolle. Klik hier voor het verslag over Madurodam!

Ik stond op de markt met mijn spulletjes.

4CityRock Leeuwarden werd dit jaar voor het eerst georganiseerd en ik was daar natuurlijk bij aanwezig. Ik heb er onwijs van genoten!

IMG_8073De volgende dag liep ik op Into The Grave rond als pers en heb daar behoorlijk veel leuke foto’s geschoten. Het was erg leuk om rond te lopen als fotograaf, want je komt de meest gekke figuren tegen haha! Van de bands zelf heb ik daardoor niet heel veel meegekregen helaas, maar ik ben wel een ervaring rijker! Klik hier voor de volledige reportage.

De zomervakantie is echt voorbij gevlogen en komende week begin ik alweer aan mijn derde stageweek! Ik ben niet op vakantie geweest, maar wie weet ga ik dat volgend jaar wel. We zullen het zien!

Hoe was jouw zomervakantie 2014?

Lots of love,
Floor Flawless

 Bron afbeelding: 1

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Dit was zomer 2014

  1. Ik baal echt wel een beetje dat de zomer tot een einde komt, maar gelukkig schijnt hier vandaag flink het zonnetje. Ik heb heerlijk uitgerust (ookal was het maar 2 weken) en lekker naar de veluwe geweest. Ik zou eigenlijk ook naar CityRock gaan, maar dat liep even wat anders helaas. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.