Persoonlijk

Waarom het de laatste weken wat stiller is op mijn blog

Op mijn youtubekanaal zul je er waarschijnlijk niks van gemerkt hebben, maar op mijn blog gebeurt er momenteel niet zo heel veel behalve dan het delen van video’s en my life in pictures. Het is hoog tijd voor een personal update. Vandaag zal ik vertellen waarom het de laatste weken wat stiller is op mijn blog.

Ik zit in het examenjaar van mijn opleiding. Dit zorgt bij mij voor behoorlijke ups en downs. Het is niet meer zo dat ik hele dagen op school zit, maar ik moet er juist veel voor omheen doen. Dat gaat op dit moment even wat minder goed, waardoor ik heel erg gestrest en onzeker ben over hoe het allemaal gaat aflopen. Daarbij is het vaak elk jaar ook weer zo dat ik in het najaar nogal gevoelig ben voor depressies en daar kamp ik momenteel ook weer mee. School speelt daar ook zeker een rol in geef ik toe. Mijn gemoedstoestand is dus even niet je van het en daar wil ik ook gewoon eerlijk over zijn. Ik ben echt blij als alles eenmaal achter de rug is, zodat ik me weer kan focussen op de leuke dingen en daar ook echt van kan genieten. Op dit moment is het genieten van de leuke dingen ook grotendeels weg. Het voelt meer alsof ik functioneer op automatische piloot en daar wil ik weer van af. Het is niet alleen niet leuk voor mezelf, maar ook niet voor mijn omgeving.

Anyways, ik wil niet gaan bloggen op de momenten dat mijn hoofd er niet naar staat, want dan komen er geen kwalitatieve artikelen. (datzelfde geldt ook voor het maken van video’s trouwens) Vanwege school en het strugglen met mezelf, staat het bloggen dus even op een lager pitje. Af en toe wil ik wel proberen om een beetje vooruit te werken op de momenten dat ik daar tijd en zin voor heb. Het bloggen is voor mij een enorme uitlaatklep waar ik energie uit haal en wat ik leuk vind om te doen. Het is alleen even kijken hoe ik dat moet combineren met de schoolstress, want mijn examens gaan op dit moment gewoon voor. Ik kan niet beloven dat er ineens weer bijna dagelijks een artikel verschijnt, maar ik wil in ieder geval proberen dat er 3 artikelen per week online komen. En als er nog meer online komt in een week door activiteiten, dan is dat alleen maar mooi mee genomen. In ieder geval hoop ik dat er begrip voor is dat ik wat minder plaats en dat jullie de artikelen die wél online zijn gekomen in de afgelopen tijd leuk vonden.

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “Waarom het de laatste weken wat stiller is op mijn blog

  1. IK snap je heel goed. Stress plus winterdepressie is geen goede combi voor productief bloggen. Bovendien snap ik zeker dat je ook niet wilt bloggen omdat het “moet”.

  2. Veel sterkte Floor! Voel je zeker niet verplicht te posten, je hoeft het enkel te doen wanneer het goed voelt. We zijn bereid te wachten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.