Lifestyle, Persoonlijk

Vreemde zoekresultaten #3

Op het moment dat ik in mijn statistieken kijk, kan ik ook zien met wat voor zoekwoorden mensen op mijn blog zijn gekomen. Het is soms echt hilarisch om te zien wat voor zoekwoorden er worden gebruikt. Naast de logische zoekwoorden zitten er ook hele vreemde zoekresultaten tussen. Inmiddels zijn we zo’n 4 maanden verder sinds de vorige post die ik hierover deed, dus laten we gaan kijken wat voor vreemde resultaten er deze keer tussen zitten! 

Doorzettingsvermogen
Deze wordt echt heel vaak gebruikt en ik merk ook dat dat artikel die daar bij hoort nog vaak bekeken wordt. De grap is dat het een persoonlijk artikel is en mensen dus denken dat ze bij dat artikel tips kunnen krijgen of zo haha!

Kawaii mensen
Sommige mensen zijn inderdaad kawaii

Ik haat herfst
Ik ook! 😀

Wat ga ik doen met mijn leven
Dat moet je toch echt zelf beslissen hoor!

Doet een navelpiercing zetten pijn?
Geen idee, want die heb ik niet

Vanavond gaan we hert
*proest het uit* Oke veel plezier met hert zijn hè?

Boerentrien
Als ik ergens niet op lijk is het dat…

Bosneger
Neh dat ook niet…

dutch youtube gathering kaartjes 2016
Hiervoor verwijs ik je door naar www.dytg.nl/tickets

Ik houd van mijn pis
Ehh…?!

Juist ja, er zaten weer behoorlijk vage tussen waarvan ik me afvraag waarom mijn blog dan omhoog komt bij de resultaten… Ach ik heb in ieder geval weer kunnen lachen en ik hoop jullie ook!

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding

10 thoughts on “Vreemde zoekresultaten #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.