Lifestyle, Persoonlijk

Vreemde zoekresultaten #2

Op het moment dat ik in mijn statistieken kijk, kan ik ook zien met wat voor zoekwoorden mensen op mijn blog zijn gekomen. Het is soms echt hilarisch om te zien wat voor zoekwoorden er worden gebruikt. Naast de logische zoekwoorden zitten er ook hele vreemde zoekresultaten tussen. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder sinds de vorige post die ik hierover deed, dus laten we gaan kijken wat voor vreemde resultaten er deze keer tussen zitten! 

”videoclip laten maken” 
Ja nee daarvoor moet je niet bij mij zijn.

”laat een reactie achter xxx”
Ja doe dat vooral inderdaad!

”aankakken”
Ja oke dat woord heb ik wel eens gebruikt, maar hoezo zoek je nou weer op zo’n woord?!

”anime floor”
Nee er is geen anime over mij

”grappige blogs”
Ik weet niet of ik daar wel aan voldoe hoor!

”koukleum”
Ja dat ben ik inderdaad

”lange teennagels”
Heb ik niet, wel lange vingernagels

”pijn voor plezier”
Neh niet mijn ding

”waar komt kruidvat oorspronkelijk vandaan”
Dat is een hele goede vraag, maar ik denk gewoon uit Nederland

”wat te doen met mijn leven”
Iets nuttigs

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeelding

8 thoughts on “Vreemde zoekresultaten #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.