Persoonlijk

Voorwaardelijk over!

Je hebt het misschien wel gemerkt, maar het was de afgelopen tijd extreem rustig op mijn blog. De afgelopen paar weken heb ik nog even keihard zitten knallen voor school. Zoals je op social media misschien hebt gemerkt ging het me niet altijd even goed af, maar gelukkig had ik allemaal mensen om me heen die me heel erg steunden.

De herkansingsdagen zijn voorbij en het was afwachten op het gevreesde telefoontje van mijn studiebegeleider die vandaag zou gaan bellen. Ongeveer een uur geleden werd ik eindelijk gebeld. Met trillende handen nam ik op en vreesde ik het ergste. Gelukkig kan ik opgelucht ademhalen, want ik ben voorwaardelijk over naar het 3e leerjaar! Dit betekent dat ik de dingen die nog niet voldoende zijn mee krijg al taak. Die taken moet ik inleveren voor 15 augustus en als ze dan voldoende zijn, ben ik officieel over! Maandag moet ik mijn rapport ophalen en dan wordt besproken welke taken ik precies moet doen in de vakantie. Natuurlijk is het niet leuk dat ik alsnog bezig moet met school in de vakantie, maar ik moet het wel wil ik officieel over gaan. Ik ga alles op alles zetten gewoon door te kunnen.

Ook ga ik deze zomer een doktersverklaring aanvragen, zodat ik (hopelijk) eindelijk een keer serieus genomen word met het feit dat ik CVS heb en er begrip voor wordt getoond. Ik hoop dat ze dan snappen waarom een opdracht soms niet in 1 keer lukt en het me af en toe veel moeite kost. Iedereen uit mijn omgeving ziet hoe hard ik er voor strijd normaal mee te kunnen komen en dat zorgt voor ups en downs. Het is gewoon vervelend dat er tot nu toe nog steeds geen rekening mee wordt gehouden vanuit mijn opleiding. Hierdoor is er twijfel ontstaan of dit wel de goede opleiding voor mij is, omdat ik soms lage cijfers haal. Mijn antwoord daarop is heel simpel; Ja ik vind deze opleiding leuk en ik doe er erg mijn best voor!

De komende tijd ga ik nog even hard op zoek naar een stageplek voor na de vakantie, werken aan de taken en ik kan eindelijk weer gaan bloggen! Jeetje wat heb ik het gemist zeg! Er zijn de afgelopen tijd wel een paar artikelen online gekomen die ik snel tussendoor kon maken, maar het liefst ben ik er gewoon uitgebreid mee bezig. Oftewel; back to the happy life!

Ben jij over naar het volgende schooljaar?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Voorwaardelijk over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.