Video's

Video’s die ik uploadde in de maand december

Aangezien mijn blog in het Nederlands is en mijn kanaal in het Engels, ben ik gestopt met elke keer een artikel te wijden aan een nieuwe video. In plaats daarvan wil ik 1x per maand een artikel wijden aan alle video’s die ik in die maand heb geüpload. Vandaag deel ik mijn geüploade video’s van de maand december.


Ik begon de maand met een Lookbook: 1 Flannel 5 Outfits. Ontzettend leuk om te doen en gelukkig werd hij ook goed ontvangen!


In weekvlog 11 had ik weer een gesprek bij een potentieel stagebedrijf. Of ik ben aangenomen hoor je in de vlog!


Na veel twijfelen over hoe ik verder moest met mijn youtubekanaal wat betreft de taal, maakte ik mijn beslissing duidelijk in Weekvlog 12.


En dan hebben we nog mijn nieuwste Weekvlog. Hij is kort, maar wel leuk geworden!

Natuurlijk komt er nog een laatste video van het jaar aan, maar deze sluit ik in bij een artikel die er bij past. Als je mijn blog goed in de gaten houdt, zul je snel genoeg ontdekken waar hij bij in zit!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

1 thought on “Video’s die ik uploadde in de maand december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.