Lifestyle, Persoonlijk, Video's

Video | Room Tour + Hello Kitty Collection

De vragen ”Wil je eens een room tour opnemen?” en ”Wil je je Hello Kitty Collectie een keer laten zien?” zijn in het afgelopen jaar zo vaak aangevraagd dat ik de tel ben kwijt geraakt. Omdat ik mijn kamer helemaal schoon heb gemaakt, opgeruimd en het een en ander heb veranderd qua indeling, vond ik het eindelijk eens tijd om deze video op te nemen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn kamer en Hello Kitty collectie te zien in 1 video!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “Video | Room Tour + Hello Kitty Collection

  1. Leuk om je kamer te zien ^^
    Ik slaap trouwens ook nog met knuffels, en heb daarnaast echt nog een hele verzameling die staan te verstoffen haha xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.