Beauty, Fashion, Video's

Primark shoplog met Liesjaa Anna

Afgelopen dinsdag ging ik samen met mijn beste vriendin Liesjaa Anna Eindhoven in. Na een reis van 3,5 uur kwam ik daar aan. Ik was nog nooit in Eindhoven geweest, dus het was voor mij allemaal nieuw. We namen eerst een kijkje bij de Primark en daarna nog bij andere winkels. Na wat uurtjes shoppen zijn we gaan picknicken in het park en hebben we video’s opgenomen. Bij deze een primark shoplog!

De andere video die we opgenomen hebben voor haar kanaal staat nog niet online, maar haar wekelijkse vlog waar ons dagje samen in voorbij komt staat al wel online!

Klik hier om te abonneren op mijn kanaal en klik hier om te abonneren op Liesjaa haar kanaal!

Wat vind jij van onze aankoopjes?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Primark shoplog met Liesjaa Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.