Persoonlijk, Video's

Video | Mijn verjaardagscadeautjes

Het is alweer een maand geleden dat ik jarig was, maar ik heb mijn verjaardagscadeautjes nog helemaal niet laten zien! Daarom heb ik vandaag eindelijk deze video voor jullie! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik allemaal heb gekregen.

Lots of love,
Floor Flawless

9 thoughts on “Video | Mijn verjaardagscadeautjes

  1. Hoi floor.
    Je hebt echt toffe cadeautjes gekregen zeg.
    Hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad.

    X kimberly uit Zutphen 😉

  2. Leuke video! en leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik ben mee eens dat je nooit genoeg the body shop producten kunt hebben haha! Ik vind de film spijt ook heel erg mooi en ik ben benieuwd wat je van het boek van Mascha vind, want ik twijfel nog of ik het wil kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.