Beauty, Video's

Video | Mijn nieuwe kapsel

Gisteren was er in My life in pictures al een foto te spotten van mijn nieuwe kapsel. Vandaag heb ik een video waarin ik er iets meer over vertel, waar ik het heb laten doen, hoe lang het heeft geduurd en hoe duur het was. Veel plezier met kijken!

Lots of love,
Floor Flawless

6 thoughts on “Video | Mijn nieuwe kapsel

  1. Ik denk dat het echt mooi is als je je eigen haar laat uitgroeien! Dat de bovenkant wat je nu ontkleurt heb je eigen haar kleur is en de onderkant zwart zoals nu 🙂
    Ziet er nu al goed uit in ieder geval!

  2. Ik vind ‘t echt heel leuk geworden! Als ik je verhaal zo hoor, ga je een beetje hetzelfde traject af als ik een jaar of 3 geleden. Mijn haar is, op een lichtblonde lok aan de voorkant na, ook helemaal zwart geweest en ik ben ook blond van mezelf. Ik werd ook gek van de uitgroei en wilde sowieso terug naar blond. Ze hebben de bovenlaag toen elke paar maanden een stukje verder opgelicht, de onderkant kon op die manier gewoon uitgroeien zonder dat het al te veel opviel. Het heeft iets van anderhalf jaar geduurd voordat ik de haarkleur had die ik wilde en al het zwart eruit was.

    1. Ik wil sowieso niet mijn haar volledig weer naar eigen kleur, maar de bovenlaag mijn eigen kleur terug geven lijkt mij op zich wel gaaf! 🙂 Zal inderdaad nog wel een tijdje duren voor ik die kleur te pakken heb :p

  3. Ik vind je nieuwe haar je heel goed staan! Ik kan me ieder geval voorstellen dat het vervelend is als je telkens de uitgroei moet bijwerken! Ik vind deze kleur ieder geval heel mooi! Ik wil ook mijn haren weer is gaan verven, maar ik twijfel nog over een paar kleuren haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.