Persoonlijk, Video's

Video | Korte update

Voor wie mij niet volgt op mijn blog of het artikel niet gelezen heeft over de revalidatie therapie heb ik even een korte update gemaakt. Daarnaast mag je ideeën achter laten voor nieuwe video’s, zodat ik mijn lijstje aan kan vullen! Vergeet natuurlijk ook niet even te abonneren op mijn kanaal

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “Video | Korte update

  1. Wat vervelend zeg dat je zo belemmerd wordt in de ‘dagelijkse’ dingen maar super dat je nu goede hulp krijgt om het weer wat beter te maken! En goed ook dat je het probeert, goede keuze!
    Heel veel sterkte en zet hem op!

    Misschien leuk om een ‘dag van’ vlog te maken? Is wellicht handig voor mensen die hetzelfde hebben voor herkenning, steun en motivatie. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.