Video's

Video | Favorieten van augustus

De maand augustus is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een favorieten video! Deze keer twee beauty favorieten, een accessoire, een boek en een muziekfavoriet. Veel plezier met kijken!

Wat waren jouw favorieten deze maand?

Lots of love,
Floor Flawless

2 thoughts on “Video | Favorieten van augustus

  1. Leuke video! Die mascara klinkt goed! Zelf gebruik ik al sinds het voorjaar geen mascara meer omdat ik m’n wimpers laat verven. Dat kost in verhouding zelfs nog minder dan elke 3 maanden een nieuwe mascara (in elk geval wel degene die ik altijd had) en ik heb geen gedoe meer met knoeien of spinnenpoten, waar ik toch wel eerder kans op heb omdat ik slechte ogen heb en daardoor minder goed kan zien of ik het netjes heb aangebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.