Persoonlijk, Video's

Video | Een dag uit mijn leven met cvs

Toen ik een korte update video plaatste over mijn revalidatie therapie en dat jullie ideeën mochten insturen, werd door een paar mensen het idee gegeven om een dag uit mijn leven met cvs te filmen. Dat is weer eens wat anders dan alle artikelen erover! Dit heb ik deze week gedaan en hier is dan de video!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Video | Een dag uit mijn leven met cvs

  1. Wat leuk dat je dit gefilmd hebt. Ik ben trouwens benieuwd of de sportkleding wel of niet goed zat 😉
    Goed dat je nu twee per dag gaat wandelen en ik hoop dat je binnenkort ook lekker kunt sporten.

  2. Leuk om een dagje met je mee te kijken! Knap dat je om 6 uur opstaat, dat kan ik écht niet. Verder is het erg herkenbaar dat je kapot bent van als er mensen bij je geweest zijn. Ik heb trouwens dezelfde Hello Kitty badjas. Zo zien we er ‘s morgens een beetje hetzelfde uit, haha. Veel moed meid!

    1. De de keuze is makkelijk; Of ik werk mee aan de therapie om me uiteindelijk beter te gaan voelen, of ik doe er niks aan en ga me steeds zwakker voelen. Dan kies je echt wel voor dat eerste, hoe zwaar de weg die je moet gaan ook is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.