Lifestyle, Video's

Video | DYTG 2016

Afgelopen weekend was de DYTG 2016! Beide dagen was ik aanwezig en natuurlijk ging ik weer vloggen! Van het binnendringen van een meet&greet tot mega suikerspinnen, je ziet het allemaal terug in deze video.

Natuurlijk ging ik zoals ieder jaar ook met een aantal YouTubers op de foto. Ik heb helaas niet iedereen kunnen vinden met wie ik op de foto wilde, maar ben blij dat ik de meeste mensen wel heb kunnen bereiken. Klik op lees meer om de foto’s te bekijken.

Carlijn @ MerleCarlijn & Merle (CarlijnandMerle)

EllisEllis (EllisInJoetoepLand)

EricEric (Ericos)

Kim 1Kim (Kim van Haren)

sabrina 1Sabrina (Sabrina Putri)

sanneSanne (Schatteke)

saske alwin 1Alwin en Saske (VetGezellig)

VerasVeras (Fijne Vrienden)

willemijn en martineWillemijn & Martine (LiveLifeGorgeous / 2WMN)

Het was weer een geslaagd feestje en ik heb het erg naar mijn zin gehad! Ik heb nu al zin in volgend jaar! Elke keer weer is het een evenement waar ik vol verwachting naar uit kijk. Het was voor mij alweer de vijfde keer dat ik heen ging! Ik heb het groter zien worden en dat is echt super tof. Ik ben trots op de hele crew!

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “Video | DYTG 2016

  1. Leuk geweest zo te zien! Altijd zo jaloers op mensen die een podium mogen trashen! Iedereen wil toch eens met een gitaar slaan, of met een drum gooien, toch? Net zoiets als aan een kroonluchter zwaaien of met taarten gooien. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.