Lifestyle, Video's

Cupcakes bakken met Naomi

Cupcakes bakken was iets wat al een lange tijd op mijn to do list stond. Daarom besloot ik ze afgelopen vrijdag te bakken met Naomi. We hadden het beide nog nooit gedaan, dus was het erg spannend. Natuurlijk gingen er wat dingen mis en dat is allemaal op beeld vastgelegd haha! Het resultaat was uiteindelijk cupcakes zonder topping, omdat de slagroom mislukte. Gelukkig waren de cakejes zelf wel goed gelukt en erg lekker! Ik heb nog twee cupcakepakketten staan, dus weet ik nu waar ik op moet letten als ik ze weer ga maken haha!

Maak jij wel eens cupcakes?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.