Beauty

Verzorgingsproducten die ik bij mijn vriend heb staan

Regelmatig breng ik een weekend bij mijn vriend Joey door. De eerste paar keren nam ik gewoon mijn spullen mee, maar al vrij snel creëerde ik een eigen stash in de badkamer. Dit zodat ik niet elke keer alles hoef mee te slepen en in ieder geval niks vergeet. Ik zal de verzorgingsproducten die ik bij mijn vriend heb staan laten zien.

producten-bij-joey-3

Om mijn make-up ‘s avonds van mijn gezicht te kunnen halen heb ik in het badkamermeubel een zakje wattenschijfjes en micellair water van de Action gelegd. Lekker cheapass, maar het werkt wel!

Voor onder de douche heb ik er drie producten staan; Teder geluk douchegel van Bourjois, die je huid echt mega zacht maakt en ook nog eens bruikbaar is als scheergel. Twee vliegen in 1 klap dus! Deze heb ik een keer gekregen voor mijn verjaardag. Glem Vital conditioner van Schwarzkopf, deze heb ik bij mijn om weggeplukt toen ik de verzorgings stash van mijn overleden tante mocht uitpluizen. En natuurlijk kan shampoo niet ontbreken. Ik gebruik de Color luminance & protect shampoo van Syoss. Ze waren toen ik ze haalde toevallig in de aanbieding bij Kruidvat, dus had ik gelijk eentje voor thuis en eentje voor bij Joey.

producten-bij-joey producten-bij-joey-2

Ice en Anthrax waren net ontwaakt uit hun middagdutje toen ik foto’s wilde maken voor dit artikel. Ze vonden het allemaal behoorlijk interessant wat ik aan het doen was. Daarnaast heeft het zakje wattenschijfjes natuurlijk touwtjes, daar zijn de twee boefjes dol op! Ze hebben meerdere keren het zakje op de grond gegooid haha! Uiteindelijk vond ik de foto’s met de kitties zelfs nog leuker dan de gewone foto, dus daarom worden de producten in dit artikel gepresenteerd door de lieve kittens!

Heb jij ook een eigen stash bij je vriend/vriendin staan? Of als je al samenwoont; had je voordat je ging samenwonen al een eigen stash liggen bij je vriend/vriendin?

Lots of love,
Floor Flawless

6 thoughts on “Verzorgingsproducten die ik bij mijn vriend heb staan

  1. Handig dat je wat spullen bij je vrined hebt staan. Ik heb alleen één douchegel, shampoo en deo bij mijn man staan. In de instelling waar ik doordeweeks verblijf heb ik echt tien douchegels, dus moet er eens een paar meenemen naar mijn man om af te wisselen.

    1. Een overvloed hebben aan douchegels ken ik haha! Maar ik probeer ze in volgorde van aankoop/gekregen op te maken zeg maar en nu heb ik dus 2 flacons open, eentje thuis en eentje bij hem. Dat vind ik zo wel genoeg 🙂

      1. Nee, ik heb ze bijna allemaal open. Gelukkig zijn douchegels meestal wel minstens een jaar houdbaar zelfs als ze open zijn. Enige risico is dat ze gaan schiften.

  2. Ik heb bij mijn vriend ook een aantal productjes staan. Maar geen verzorging maar make-up en deo bv. Helaas pikken mijn schoonbroers alles. Dus mijn dure producen liggen nu trg mooi thuis en heb er goedkope gekocht om daar te houden!

  3. Wat leuk zijn deze katten <3 Toen ik een relatie kreeg met mijn vriend ben ik daar ook een stash neer gaan zetten 😀 Toen ik een half jaar geleden bij hem ben ingetrokken had ik veel spullen dubbel haha 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.