Beauty

Verzorging stash minimaliseren update #3

We zijn weer een maand verder en nog steeds ben ik mijn verzorging stash aan het minimaliseren. Het is weer tijd om te kijken hoe het er voor staat op dit moment. Wat is er in de tussentijd veranderd?

samples

Shampoo: 2 (aantal in het begin 3)
Haarmasker: 4
Conditioner: 1
Serum: 2
Heatprotector: 1
Wax: 1
Droogshampoo: 1
Douchegel/badschuim: 14 (aantal in het begin 15)
Bodyscrub: 1
Wattenschijfjes: 2
Reinigingsdoekjes: 1 (vorige maand 2, aantal in het begin 3)
Dag/nachtcrème: 6
Bodylotion/butter: 4
Handcrème: 3
Gezichtsgel/schuim: 3
Reinigende tonic: 2
Reinigingsmelk: 1
Reinigingslotion/water: 7
Oog make-up remover: 1
Deodorant: 3 (vorige maand 4, aantal in het begin 4)
Massageolie: 1
Badolie: 3
Maskertjes: 24 (Vorige maand 25, aantal in het begin 25)
Poriënstrips: 2
Samples: 42 (vorige maand 55, aantal in het begin 76)

Totaal oktober 2015:    172
Totaal vorige maand:   147
Totaal deze maand:    132

Hoewel er vorige maand niet zo drastisch veel was veranderd, ging het afgelopen maand weer behoorlijk goed. De reinigingsdoekjes zijn inmiddels bijna op en dan ga ik eindelijk beginnen aan een van mijn full size reinigingsproducten waar ik ook een behoorlijk aantal van heb liggen. Ook gebruikte ik eindelijk een masker op in de vorm van een kleine tube. Hier kon ik een paar keer mee doen waardoor het wat langer duurde voor hij op de lijst kon. Daarentegen zijn mijn andere maskertjes gewoon zakjes en wil ik er echt weer wat vaker de tijd voor gaan nemen, want ik vind het wel een lekker momentje!

Als jij er ook mee aan de slag bent: Hoe gaat het met het minimaliseren van jouw stash? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “Verzorging stash minimaliseren update #3

  1. Het gaat al de goede kant op! Ik heb laatst weer wat samples meegenomen naar een midweekje Center Parcs en heb ik nu toch echt besloten dat ik minder voorraad mag hebben! ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.