Beauty

Verzorging stash minimaliseren update #1

Een maand geleden plaatste ik een artikel met dat ik mijn verzorging stash wilde gaan minimaliseren. Dit omdat ik merkte hoeveel ik producten ik eigenlijk nog had liggen. Nu we een maand verder zijn wil ik even kijken hoe het er nu mee staat. Hoeveel is er in de tussentijd veranderd?

samples

Shampoo: 2 (Vorige maand 3)
Haarmasker: 4
Conditioner: 1
Serum: 2
Heatprotector: 1
Wax: 1
Droogshampoo: 1
Douchegel/badschuim: 15
Bodyscrub: 1
Wattenschijfjes: 2
Reinigingsdoekjes: 2 (Vorige maand 3)
Dag/nachtcrème: 6
Bodylotion/butter: 4
Handcrème: 3
Gezichtsgel/schuim: 3
Reinigende tonic: 2
Reinigingsmelk: 1
Reinigingslotion/water: 7
Oog make-up remover: 1
Deodorant: 4
Massageolie: 1
Badolie: 3
Maskertjes: 25
Poriënstrips: 2
Samples: 59 (Vorige maand 76)

Totaal vorige maand: 172
Totaal deze maand:  152

Zoals je kunt zien is er voornamelijk veel veranderd aan het aantal samples. Mijn moeder en ik doen hier namelijk samen mee, omdat sommige meer geschikt zijn voor mij, andere meer voor haar. Hoewel het aantal al flink geminderd is, is het nog een lange weg te gaan. Ik vind namelijk 1 back-up van een product in principe voldoende. Dit is nu het geval bij de shampoo; ik heb nu 1 tube in gebruik en de andere zit nog dicht in de la. Hetzelfde geval bij de reinigingsdoekjes; ik heb nu 1 pakje in gebruik, 1 in de la.

Ik ben nu al benieuwd hoe het er voor staat bij de volgende update, want het kan in ieder geval nog veel beter!

Lots of love,
Floor Flawless

5 thoughts on “Verzorging stash minimaliseren update #1

  1. Al goed bezig! Mijn stash zit op dit moment redelijk goed. Van het meeste één product in gebruik en back-ups dicht in de kast. Enkel bij gezichtsverzorging gaat het nog wel eens mis.

  2. Knap hoor!!
    Zelf probeer ik ook langzaam te minderen in mijn voorraad doucheproducten en geurtjes. Beide heb ik er meer dan 10 van en alles maar laten versloffen is ook weer zo wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.