Lifestyle, Video's

Verslag + Vlog DYTG2015

PicMonkey Collage

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer zover; de Dutch Youtube Gathering 2015! Voor mij was het de vierde keer dat ik naar dit evenement ging. Om 7:00 uur ging ik de deur uit om een reis van 2,5 uur te maken naar Utrecht. In Groningen was mijn eerste overstap. Niets vermoedend ging ik naast Simon de Wit zitten… Daar kwam ik na een paar minuten pas achter haha! Tsjaa dat krijg je als je de nieuwe generatie youtubers niet volgt denk ik.. Goed, bij de volgende overstap nog meer youtubers waaronder Joost van Eenhoorn Joost, gezellige boel! Eenmaal in Utrecht aangekomen begon het helaas te regenen en stond er een hele lange rij waar ik een uur in heb gestaan. Ik kwam dan ook als een verzopen kat binnen. Van mijn in de vroege ochtend getoupeerde haar was helaas niks meer over.

Eenmaal binnen was het erg gezellig, maar wel heel erg druk! Op een gegeven moment werd ik een beetje bang van al die hysterische rennende kinderen, want stel je voor dat zo’n groep je omver loopt omdat ze Enzo zien lopen! Ikzelf heb niet iedereen gezien die ik wilde zien, omdat ik geen geduld had om in de rij te staan bij de meet&greets. Rond 7 uur vond ik het wel weer genoeg en ging ik weer naar huis. Uiteindelijk kwam ik om 22:00uur bekaf thuis, maar was wel voldaan.

Natuurlijk heb ik ook weer gevlogd net zoals de andere keren!

Ben jij ook naar de Dutch Youtube Gathering geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Verslag + Vlog DYTG2015

  1. Leuk verslag Floor! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Het lijkt me een gezellige boel. Zeker interessant als je veel tijd op You Tube door brengt 🙂

  2. Owh zo’n groep mensen wat dan ineens op zo’n klein plekje af stroomt… nope… dat kan ik ook niet zo goed hebben. Lijkt mij wel heel gaaf om bij te zijn, maar toch denk ik niet dat ik het doe. Wel gaaf dat jij er elke keer zo ver voor reist. xxx Lucinda

  3. Super leuk dat ze altijd zo’n dag organiseren! Voorbij toch veelste druk. Dat hysterische gedoe soms om mensen snap ik niet. Bijvoorbeeld hele tijd achter iemand aanrennen. Dan bewonder ik ze toch liever trouw achter mijn laptop! Leuk dat je het gezellig heb gehad!

  4. Super gaaf dat je daar naar toe bent gegaan 🙂 Als ik zo mijn dochtertje zo naar school heb gebracht ga ik eerst jouw vlog op mijn gemak bekijken x

  5. Leuke foto’s! Nee ik ben er zelf nooit geweest, ook niet echt iets voor mij aangezien ik YouTube meer links laat liggen dan dat ik er iets mee doe. Vlogs kijk ik ook nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.