Persoonlijk

Verlate bday cadeautjes

Afgelopen maandag sprak ik af met vriendinnetje Layla. Tijdens deze dag vierden we nog een beetje elkaars verjaardag, omdat we niet op elkaars verjaardag aanwezig konden zijn. We begonnen de dag met even gezellig zitten en bijkletsen onder het genot van Frozen Yoghurt, vervolgens gingen we de stad in en sloten de dag af met tosti’s van de Tosti World. Ik trakteerde haar deze dag op de lekkernijen en ik werd door haar verwend door een hele boel cadeautjes. Echt super lief! Daarom vond ik het wel zo leuk om deze verlate bday cadeautjes aan jullie te laten zien.

IMG_6690Ik kreeg van haar een Limited Edition M&M’s, 3 armbandjes met studs die ik gelijk om deed, een free hugs armbandje die je overigens ook in mijn shoplog voorbij hebt zien komen (nu hebben Robin en ik allebei eentje) en een sleutelhanger met een spookje.

Echt super gave dingen! Ik wil Layla nogmaals bedanken voor deze cadeautjes <3 Aangezien we elkaar een half jaar niet hadden gezien, hadden we genoeg om over bij te kletsen. We zien elkaar dan wel niet zo vaak, maar we praten altijd verder alsof we elkaar nog recentelijk hebben gezien. Dat maakt onze vriendschap juist zo bijzonder!

Zie jij je vrienden vaak?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Verlate bday cadeautjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.