Lifestyle, Persoonlijk

Van 2 keer per week sporten naar toch maar niet meer?!

Sportkleding

Herinner je je nog dat ik in maart een artikel schreef; ”Van niet sporten naar 2 keer per week?!” Dat begon allemaal leuk en aardig moet ik zeggen. Ik ging er niet perse met plezier heen, maar ik deed het wel even. Totdat de zomervakantie kwam…

Ik ging de zomervakantie ziek in. Ik was gelijk BAM twee weken ziek, door alle drukte die ik daarvoor had gehad. Daardoor lag ik plat op mijn reet en ging ik niet sporten. Toen ik mij eenmaal beter voelde, vond ik het vervolgens te warm om te gaan sporten. Ik had het gevoel alsof ik naar buiten zou drijven als ik daar naar binnen zou lopen. Ook is de sportschool een tijdje dicht geweest vanwege verbouwing.

Ik had dus eigenlijk al het een en ander opgebouwd aan excuses. Dat is eigenlijk alleen maar doorgegaan toen school eenmaal begon. Ik heb er gewoon geen motivatie meer voor en ik wil buiten school om liever iets leuks doen, dan ook nog mezelf moeten verplichten om te sporten. Het enige probleem is, ik heb een jaarcontract dus zal nog wel even een paar maandjes door moeten betalen.School beheerst nu eigenlijk even mijn dagelijkse leven en dat merk ik ook als ik kijk naar mijn blog en youtubekanaal. Het is gewoon een stuk stiller, puur omdat ik het door alle stress enigszins lastig vind om heel bewust momenten te pakken waarin ik totaal iets anders doe.

Wellicht dat ik het sporten weer ga oppakken als mijn schooltijd voorbij is. Het is natuurlijk wel goed voor me om een beetje in beweging te blijven. Voor nu stop ik er even mee zodat de focus op school kan blijven en ik daarnaast mezelf ook zo nu en dan een moment van rust kan geven. Misschien kan ik ook gewoon op de een of andere manier mezelf zover krijgen om toch maar thuis wat oefeningen te doen haha, scheelt een hoop in de kosten natuurlijk!

Vind jij het lastig om jezelf te motiveren om te sporten?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “Van 2 keer per week sporten naar toch maar niet meer?!

  1. Dit is zo ontzettend herkenbaar! Zelf heb ik tijdens mijn examens 4x per week gaan hardlopen. Maar vlak daarna nam ik een tattoo op mijn voet (zweet en frictie is niet goed) en kreeg ik mezelf na het genezingsproces er helaas ook niet meer in. En nu met school heb ik er gewoon ook geen zin meer in merk ik bijmezelf.

  2. Ik herken het helemaal! Maar je kunt ook op andere manieren sporten. Misschien af en toe een stukje fietsen? Of zwemmen. Gewoon een wandeling maken is ook al heel gezond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.