Lifestyle, Persoonlijk

Valentijnsdag: The Day After

Gisteren was het weer Valentijn. De dag waarop stelletjes extra lief voor elkaar zijn en elkaar cadeautjes geeft… HO STOP! Reality check: Zou je als stel niet elke dag lief voor elkaar moeten zijn? Op zo’n dag als Valentijn worden relaties heel vaak geforceerd, zodat de mensen die eigenlijk alleen zijn, zich niet alleen voelen, zodat ze er ook bij horen.

Persoonlijk vind ik Valentijnsdag een grote commerciële bende, want waarom alle liefde in 1 dag stoppen en elkaar perse op die dag cadeautjes gaan geven en dergelijke? Het is veel leuker om dingen spontaan te gaan doen en te krijgen, dan het op een vaste soort dag te doen.

1130935_45940512-1

Zoals je op Instagram misschien voorbij hebt zien komen, hadden Stefan en ik een foto gemaakt met daaronder de tekst; Happy anti-Valentine! Tot mijn grote blijdschap was er die middag een kleine anti Valentijnsdag meeting georganiseerd en Stefan nam me er mee naar toe. Uiteindelijk ben ik samen met de organisator, Shaquille, verdwaald in het centrum van Zwolle… Hoe we dat voor elkaar kregen? De muziekwinkel zoeken! We hebben even staan kwijlen bij de gitaren, terwijl we eigenlijk alleen een gitaarband moesten halen. Daarna wisten we de weg niet meer terug, oeps! Uiteindelijk toch weer de weg gevonden gelukkig, maar kwam daardoor wel iets te laat thuis. Het was erg gezellig en ben blij dat ik weer wat nieuwe mensen heb leren kennen!

Wat vinden jullie van Valentijn; te commercieel of leuk?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: The Joshua Collective

Tagged ,

6 thoughts on “Valentijnsdag: The Day After

  1. Ik vind valentijnsdag altijd twee kanten hebben. Ik voelde me vroeger altijd extra rot op deze dag, omdat ik het niet leuk vond dat ik wéér alleen was op valentijnsdag, maar de laatste 2 jaar doet het me niet meer zoveel ( misschien omdat ik ouder word? ), maar als ik een vriend zou hebben zou ik absoluut er een extra leuke dag van maken, want ik vind het wel romantisch en leuk om zo iets op een speciale dag te doen, maar ik ben er zeker van dat je elke dag van het jaar iets leuks voor elkaar kunt doen, maar alleen commercieel? nah, dat vind ik niet. Ik vind het wel mooi dat er een dag van de liefde is, al doe ik er zelf tot nu toe nog niet aan mee haha (:

  2. Ik had eigenlijk samen met Bobby afgesproken niks te gaan doen op die dag… maar toen zaten we thuis en dacht allebei, dit is wel heel geforceerd niks doen… XD
    Dus gingen we lekker naar het zwembad! en dat was leuk! 😀
    maar ik snap als je geen vriendje hebt dat je al snel een anti word 🙂

  3. Valentijnsdag heeft niks te maken met extra lief doen tegen je partner. Het is bedoeld om je liefde te tonen aan de gene waar je stiekem een oogje op hebt. Veel mensen vergeten dat en komen vervolgens met een onzin verhaal als dat jij nu deed.

    Valentijnsdag is geweldig, als je het op de goede manier benut.

  4. Mjaah zelf vind ik dat de meeste mensen zich echt belachelijk aanstellen; dit was voor mij de eerste Valentijn dat ik een vriend had, maar eerder maakte het me geen bal uit wat anderen deden. Laat iedereen nou lekker doen wat ze leuk vinden zonder te zeuren over single zijn ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.