Beauty

Unboxing: Gewonnen winactie

Vorige week plaatste ik een foto van een geheimzinnig pakketje op Instagram. Dit bleek het pakketje van Kim te zijn. Ik had namelijk haar winactie gewonnen! Vandaag laat ik aan jullie zien wat er in het pakketje zat.

IMG_6264Het pakketje bestond uit handgemaakte scrubs, een bodybutter en een lippenbalsem. Deze zijn gemaakt door Suzanne van der Velden. Het is nog een beetje uitzoeken en uitproberen, maar het ruikt in ieder geval lekker! Van 1 potje weet ik nog niet precies wat voor scrub het is, maar dat ga ik nog wel ontdekken. In ieder geval ben ik erg blij met dit pakketje!

Gisteren is er overigens geen artikel online gekomen doordat ik er geen tijd voor had, erg jammer, maar het was even niet anders. Gelukkig is het bijna weekend en staan er weer leuke dingen op de planning! Zo ga ik zondag Groningen in met een paar bloggers in verband met de koopzondag. Daarbij is het aankomende week mijn laatste stageweek, dus ik moet nog even goed mijn best doen. Ook ben ik nog steeds bezig met het regelen van een winactie, maar het is best lastig om iets te bedenken haha!

Wat ga jij dit weekend doen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Unboxing: Gewonnen winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.