Fashion

Unboxing bestelling Choies

Choies is een webshop waarvan ik al veel verhalen had gehoord. Ook Teske schreef erover en ik werd benieuwd. Na lang rondsnuffelen plaatste ik een tijdje geleden mijn eerste bestelling. Het handige is dat als je vind dat je wel even kunt wachten op je pakketje (15-30 dagen, je geen verzendkosten hoeft te betalen! Ook krijg je een kortingscode als welkomstcadeautje, wat ik helaas pas zag na mijn bestelling haha! 

Ik kocht maar twee dingetjes, een Hello Kitty cap en een nieuwe choker. Als Hello Kitty fan kon ik het natuurlijk niet laten de cap te kopen en ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe choker.

Hello Kitty cap Hello Kitty capWat ik zo leuk vind aan de cap is de combinatie van roze en zwart. Op de site had ik niet eens gezien dat de binnenkant van de flap roze was met de tekst Hello Kitty, dus dat was voor mij een verrassing! Ik vind hem echt superleuk en hij zit erg fijn.

choker choies choker choiesDe choker vind ik echt prachtig! Toen ik deze tussen de items zag, wilde ik hem gelijk hebben! Ik ben namelijk gek op rode lipstick en daar past deze choker mooi bij! Ik ben alleen wel een beetje bang dat de steentjes er snel af zullen vallen, dus ben ik er heel erg voorzichtig mee.

De cap kostte $11,99 en de Choker $13,99 dus echt duur was het niet! Ik ben erg tevreden over de service van deze webshop! Het enige nadeel is wel dat je niet met iDEAL kunt betalen, dus ik raad je aan een PayPal account aan te maken als je die nog niet hebt.

Heb jij al een keer wat besteld bij Choies?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Unboxing bestelling Choies

  1. Hey,
    Ik heb een vraagje ik heb namelijk al een maand geleden (4 april) een tshirt besteld op choies, en hij is 14 mei pas verzonden. Hoe veel dagen heeft het bij jou geduurt voor dat het pakketje aankwam? Ik heb geen verzendkosten extra betaald

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.