Persoonlijk

Uitwaaien op het strand

Uitwaaien op het strand. Ik moet toegeven dat ik dat heerlijk vind. In het noorden van Nederland heb je niet echt strand om de hoek, maar in het westen besloot ik samen met mijn buddies uit Engeland, Gunther en Sam, naar het strand Noordwijk te gaan.

IMG_8606

We konden allemaal die rust wel gebruiken. Even helemaal niks aan je hoofd en gewoon genieten van het moment. Kennelijk had ik het echt nodig, want door de spanning die ik toen had, omdat ik wachtte op een belangrijk telefoontje heb ik nogal wat tranen gelaten. Ik ben ook altijd heel onrustig als ik nerveus ben. Gelukkig hebben we veel gelachen om de meest random dingen haha! 

In de afgelopen maand ben ik er achter gekomen hoeveel Flesh And Blood eigenlijk voor me betekent. Flesh And Blood staat letterlijk voor de closest friends van Skreamer, eigenlijk 1 grote familie dus. En ik ben er heel erg dankbaar voor dat ik hier deel van uit maak. Ik heb de jongens in de afgelopen maand een aantal keer zien spelen en elke keer stond ik super trots vooraan ze te supporten. Het afscheid was daarom ook heel erg zwaar voor mij en ik heb daar ook tranen om gelaten. Mijn doel is zoals ik in mijn Things to do before I turn 21 video vertelde, dat ik ze zo snel mogelijk op ga zoeken in Engeland. Ik kijk er heel erg naar uit om de Engelse mensen van Flesh And Blood te leren kennen en de jongens van de band weer te zien!

IMG_8609 IMG_8610Sam <3

We’re standing on top of the world
Waiting for the flood
We’ve offered you a better life
We’re flesh and blood

FAB 888 
I love you guys and I miss you! 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “Uitwaaien op het strand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.