Fashion

Uit de oude doos – 5x outfits uit 2013

Door de jaren heen ben ik best wel veranderd. Hoewel ik niet vaak een outfit heb gedeeld, op dit blog, valt het toch wel duidelijk te zien hoe ik ben veranderd. Daarom leek het me leuk om eens een kijkje te nemen in de oude doos en terug te kijken op 5 outfits uit 2013. De namen van de outfits zijn aanklikbaar zodat je gelijk doorgaat naar dat artikel!

The colors of paradise
Colors of paradise

 

The Blue Haired Rebel
Emo outfit

 

My heart needs music
My heart needs music

 

Korn
Korn

 

Stay Strong, Fight Back
Floor Flawless outfit

Een paar van deze outfits zou ik nog steeds min of meer op dezelfde manier dragen. Al moet ik zeggen dat ik sommige items inmiddels niet meer heb. Een paar andere outfits zou je me nu niet meer zien dragen haha! Ik ben mijn stijl blijven ontwikkelen en dat zal ook nooit stoppen. Je smaak veranderd nou eenmaal door de jaren heen. Waar ik me wel zeker van ben is dat het altijd met een alternatieve twist zal blijven, want daar ben ik nou eenmaal dol op. Op de vraag: ”Word je ooit weer normaal?” antwoord ik dan ook hoe ik ben is voor mij normaal en ik voel me er fijn bij.

Nu het voor mij inmiddels zomervakantie is, wil ik weer wat vaker bezig gaan met fashion artikelen en misschien ook fashion video’s. Ik heb nu in ieder geval weer wat meer tijd om bezig te zijn met bloggen en video’s maken en daar wil ik zeker van profiteren. Ik heb het echt enorm druk gehad met school en het bloggen en video’s maken even op een lager pitje gezet. Het was even pijnlijk, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik inmiddels over ben naar het examenjaar van mijn opleiding!

Lots of love,
Floor Flawless

9 thoughts on “Uit de oude doos – 5x outfits uit 2013

  1. Wat grappig om te zien! En de 1 a laatste foto herken ik haha! En volgens mij het blouseje van de laatste foto, kan dat kloppen? ;)) Leuk zo’n overzichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.