Lifestyle, Persoonlijk

Uit de oude doos – 4x Mijn concert ervaringen

Al een paar jaar ga ik heel erg graag naar concerten, omdat muziek een van mijn uitlaatkleppen is. Op mijn blog heb ik in de afgelopen 2 jaar het een en ander gedeeld aan mijn concertervaringen. Vandaag haal ik deze artikelen weer eens omhoog en zet ze op een rijtje voor jullie. Ikzelf vind het namelijk ook leuk om erop terug te kijken!

10922387_886743728042493_1052172096469033753_o

In januari 2015 schreef ik een artikel over hoe een vocalist mij happy tears liet huilen. Dit ging om een van de vocalisten van Dangerkids. Wat er is gebeurd lees je in het artikel!

Our Last Night Nederland

In mei 2015 schreef ik een artikel over mijn meest emotionele concert ooit.

Concert tickets
In oktober 2015 schreef ik een artikel over concerten waar ik ben geweest, als onderdeel van de 30 Days challenge.

Concert tag

In november 2016 nam ik The Concert Tag op, waarin allemaal vragen zitten over mijn concertervaringen.

Inmiddels heb ik het eerste concert van het jaar al gehad, namelijk de metal battle voorronde in Drenthe. Voor deze maand staat er overigens weer een groter concert gepland: Avenged Sevenfold! Ik heb er nu al zin in, maar het lijkt nog zover weg ondanks dat het over 2,5 week al is. Voor de rest staat er nog niet zo gek veel gepland in mijn concertagenda, maar wie weet komt dat nog!

Ga jij graag naar concerten?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Uit de oude doos – 4x Mijn concert ervaringen

  1. Ik ga altijd graag naar concerten. De volgende is waarschijnlijk Devin Townsend. Verder zie ik ook graag kleine, onbekende bandjes. De sfeer vind ik altijd leuk en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.