Persoonlijk

Trots zijn op je doorzettingsvermogen

Trots zijn op je doorzettingsvermogen is erg belangrijk, zeker als je dingen hebt bereikt die zelf als lastig ervaart. Dit is iets waar ik me gisteren bewust van werd. Gisteren stond ik rond een uur of negen op, om gelijk in de kleren te schieten en de eerste spulletjes op te ruimen. Het was tijd voor een grote schoonmaak in mijn kamer en Alex kwam me helpen. Normaal gesproken zou het natuurlijk niet zo’n grote opgave moeten zijn, maar dat is voor mij wel anders.

download

Voor de nieuwe lezers hier; ik heb CVS (Chronisch Vermoeidheid Syndroom) en dan kost een kamer schoonmaken voor mij echt mega veel energie. Rond 2 uur had ik alles opgeruimd en begon ik in te storten. ”Ik kan niet meer”, klaagde ik. Toch ben ik door gaan zetten en begonnen we keurig aan de schoonmaak. Rond half 6 was alles klaar en was het voor Alex tijd om te gaan.

In de avond ontving ik een appje van hem waarin stond ”Wees trots op jezelf, want kijk wat je bereikt hebt vandaag.” Waarop ik antwoordde dat ik het niet had gered zonder zijn hulp. Ik kreeg als reactie: ”Graag gedaan, maar het meeste deed jij.” Hoewel dat inderdaad zo is, viel het op de een of andere manier wel minder zwaar dan wanneer ik helemaal alleen was geweest. Vooral wat schoonmaken betreft ging alles nu een stuk sneller. Het is ook wel fijn om alles weer spik en span te hebben voor de kerstdagen. Het enige wat ik nog moet doen is wat spulletjes terug zetten op de kasten, omdat ik daarvoor gisteren geen energie meer had. Toch is alles grotendeels af en daar ben ik trots op!

Ik hoop dat ik binnenkort tijd heb om de eerste foto’s te schieten van spullen die ik wil gaan verkopen op marktplaats. Ik heb voornamelijk veel kleding waar ik niks mee doe en hoop daarom een ander er blij mee te maken! Ik houd jullie op de hoogte hierover!

Op welk behaalde resultaat ben jij trots?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: We Heart It

Tagged

3 thoughts on “Trots zijn op je doorzettingsvermogen

  1. Goed gevoel is dat he? Als je iets bereikt waarvan je geen idee had dat het zou lukken. Ik heb dat vaak met mijn werk en bloggen, ik blijf het gaaf vinden dat het lukt. CVS lijkt mij best moeilijk om mee te leven. Ik heb een jaar pfeiffer gehad en dus ook constant vermoeid, blij dat ik daar vanaf ben… kan mij niet indenken als ik dat altijd zou hebben. xxx Lucinda

  2. Je mag zeker trots zijn als je zo doorgezet hebt als het niet meer ging! Ik herken dat gevoel natuurlijk heel erg goed, dus ik weet hoe moeilijk het soms is om zo iets simpels met zoveel moeite toch te doen! Het is ook zeker een goed artikel even voor mezelf om te beseffen dat ik blijf doorgaan met alles al lukt het de meeste tijd niet eens, dus ook een reminder voor mezelf om trots te zijn op mijn doorzettingsvermogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.